Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakihez ennyire vonzódni?
Nalam is volt hasonlo.
En elkezdtem a masikat megfigyelni. Rajöttem hogy benne semmi olyasmik nem kavarognak mint bennem. Komolyan mintha asszexualis lenne.
Ez nekem elég hideg viz volt a totalis kiabrandulashoz. Pedig talalkoztunk munkan kivül is es mindig magarol beszelt. Jobban erdekelte sajat maga is.
Szerintem ő nem az az aszexulális fajta. Nem ismerem annyira, de annyira vonz ,hogy komolyan nem merek rá gondolni.
De rendben, megpróbálok hasonló módon kiábrándulni belőle.
Mindenesetre a dokuszod ne magadon legyen hogy te mit erzel.
Hanem azon hogy ö vajon mit.lazàn elvan. Nemde?
Nincs zavarban nem köhecsel, nem prrpbal félszegen egy randirahivast kipreselni magabol, max d.go pajtinak nezhet akit learat amikor kedve tartja?
Minden rezdüleset figyeld. Hogy egyaltalan a te nagy erzelmi viharod esetleg lehet senkit ne is erdekel.
Engem hidegzuhanykent zuhanykent ki tudnak abranditani a pasik a racionalis meg targyilagos stilusukkal is amiböl süt a közöny sokszor.
Es senki hasonlo irant, aki nem langol ugy mint en, nem tud a làng bennem, csak kialudni.ne magadnak taplald az illuzioddal.
Akkor az is lehet hogy magasabb statuszu nök neki a pàlya csak.
Ilyet is ismerek aki kis csirakkal azert nem àll csak le, mert nem akarja bukni velük a "kiralynöt"
De azert remelem veled szép dolgok is törtennek. Engem folyamat becsapnak a sajat erzeseim. Amig bennem erzelmi tüz meg viharok meg szivecskek a fejem körül, addig màs csak annyit erez hogy pl hetfö van es menne haza.
Irto ritka amikor megkapom ugyanazt a vihart egy ffiben, ami bennem van es ö is "tombol" es belead apait anyait es total egy hullamon vagyunk es teljesen àtérzi illetve eleve belöle is ez jön.
Értem amit mondasz, és köszi a válaszod, de egyben nem értek egyet : ,, kis csirakkal"
Mi az, hogy kis csira ? Ha Te ennek érzed magad, ne csodálkozz semmin. Én is önbizalomhiányos vagyok, de sosem írnám magam le ennyire. Próbáldd meg magadból a legjobbat kihozni.
Ha vevő rá akkor használd ki a helyzetet, ritka az ilyen erős vonzalom, később megbánod, ha nem történik semmi.
Velem is volt hasonló és nagyon csúnya vége lett, de nem bántam meg, hisz akkor éreztem magam igazán "élőnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!