Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet szerelem nélkül boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelem nélkül boldog egy élet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a gyorsan szerelmesedő típus, alapjáraton sem. Úgy másfél éve mégis brutálisan szerelmes lettem, csúnya vége lett, mert a srác nagyon kihasznált...majdnem rámentem lelkileg is, fizikailag is. A mostani barátom meg ilyen nyugis alkat, fiatalabb is nálam, nincsenek viharzások...de nincs az a nagy érzés sem. Pedig lassan három hónapja randizunk, két hónapja járunk. Szeretem, de nem lánggal...és nem tudom, hogy az a kialakulhat-e még. Vajon az előző miatt van lakat alatt bennem az, hogy át merjem adni magam a kapcsolatnak, vagy egyszerűen a barátom nem hozza ki belőlem? Nem tudom eldönteni, nem tudom, normális-e ez, vagy jól van-e ez így...de nem akarom elveszíteni sem, mert fontos nekem. Csak nem tudom, mennyiben szükséges egy boldog élethez a szerelem, de legfőképpen, hogy nekem. Létezik olyan, akinek nem való, és elég, ha van szeretet meg valamilyen mértékű vágy?

2020. márc. 5. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen egyetértek a kérdezővel ;)
2020. márc. 9. 21:15
 12/14 A kérdező kommentje:

#11, köszönöm! :D A megerősítés mindig jól esik.

És mindenkinek, aki válaszolt, szintén, érdekes volt megismerni az álláspontotokat.

2020. márc. 10. 01:14
 13/14 anonim ***** válasza:
28%
Nehéz valakivel vitatkozni olyan dologról, aminek mibenlétéről fingja sincs. Persze, tudom, a tinik és a fiatalok az ő fene nagy bölcsességükkel és élettapasztalatukkal mindent jobban tudnak, de térjünk vissza a dologra 20 év múlva, ha kérhetem.
2020. márc. 10. 07:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Neked talán több van a szerelemhajkurászással? Én meg nem állok le valaki olyannal, aki valószínűleg életében nem szerette még azt az embert mélyen, akivel együtt volt, csak ugrált ágról ágra. Máskülönben hogy lett volna 50 kapcsolatod? Nagyon jó lehet neked, ha ennyire könnyen jönnek és mennek nálad az érzések.
2020. márc. 12. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!