Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire érdemes egy olyan lányt megszólítani aki telefonzik?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik csak az a baj, hogy mindig a telefonját nyomkodja és ilyenkor mindig az van bennem, hogy nem igazán örülne neki ha odamennék hozzá főleg ha épp chatel valakivel.Nektek mik a tapasztalataitok mennyire nyitottak ilyenkor a lányok?
2020. márc. 2. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én nem merném megpróbálni, ki tudja: lehet, hogy csak játszik a telóval, vagy épp a pasijával dumál, vagy csak színleli a nagy elfoglaltat.
2020. márc. 2. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szituacioban es hol nyomkodja a mobilját?

Pl. Nekem boltban van állandóan a kezemben a mobil es egy kivülálló szerintem szintén ezt gondolja hogy allandoan az ujjam a képernyőn. Ja mert a bevasarlo listat csekkolom es ami megvan kiveszem. Lehet van aki azt gondolja chatelek. Ezt csak azert irom mert nem minden az aminek látszik. Amugy én ilyenkor igen android üzemmódba vagyok lényegülve szóval mint egy kis android robot úgy közlekedek a feladatra koncentrálva 😀 Szóval van amikor nekem is idő kell míg észreveszem hogy kommunikálni szeretnének velem pláne hogy nekem füles is van a fülembe mert egyrészt a fülemet is védem másrészt bizonyos szituációkba ne kerüljek félreérthető helyzetbe mert nem hallok az egyik fülemre es ha hangzavar van akkor nem mindig érzékelem ha szólnak nekem vagy ha az a fülem van a hozzám szóló irányába. De szerintem nem kéne félned ha cimbizni szeretnél vele akkor probálkozz.

De azt leírhatnád hogy hol szoktad látni a mobiljával mert ugy könnyebb tanácsot adni.

2020. márc. 2. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes, ha akar veled beszélgetni, és ezt a tudtára is adod akkor elrakja.
2020. márc. 4. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!