Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret egyáltalán vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret egyáltalán vagy nem?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt párommal, együtt is lakunk egy apró garzon lakásban. Nem igazán értek a férfiak nyelvén, 23 vagyok de előtte nem volt komoly kapcsolatom, csak 1-2 hetesek. Nagyon zavar hogy nem tudok megbízni benne, tudom hogy milyen valójában, mindenkit csal fűvel, fával, sajnos az az érzésem hogy engem is. Nagyon forró fejű én önfejű, idegbeteg ha nem az van amit ő akar. Szerettem volna már vele többször is beszélni a kapcsolatunkról, de nem lehet mert az lesz hogy már megint "én hisztizek be és nem szólok hozzá", miután lekiabált. Tény és való hogy nagyon kevés önbizalmam van és egy túlzott észlény sem vagyok, szépnek sem nagyon mondható, de azért próbálok figyelni a jelekre. Rengeteget dolgozik és megértem hogy feszült, este 11kor hazaér a munkahelyéről és ahelyett hogy beszélnénk néhány szót, inkább csak fogja magát és leül a gép elé játszani hajnali 3ig, van hogy 4ig. Hangosan beszélget a barátaival, ha szólni merek, hogy halkabban mert aludni akarok, akkor fel van háborodva. Ha hazajön akkor mindig megvárja míg odamegyek hozzám ad egy puszit és megy is játszani. Tudom hogy a kocka pasikkal nehéz, de nem bírom rávenni, hogy velem is foglalkozzon. Ha szabadnapja van, akkor reggeltől hajnalig csak játszik. Ha lefekszik, elmondja hogy szeret és elis fordul aludni. Csak akkor közeledik, ha szexelni akar. Nagy nehezen tudom rávenni arra, hogy csak egy filmet nézzünk meg legalább. Mielőtt elmegy megint ad egy puszit és ennyi. Olyan mintha nem akarna kötőtni és csak úgy van, vagy nem tudom. A telefonját egy másodpercre sem hagyja magára, mindenhova viszi. Egyszer sikerült belenéznem, az egyik barátjának is azt írta hogy néha úgy meg tudna pofozni, meg hogy mindig a nyakán lógok (egy nagyon apró garzonban lakunk, ha a lakás másik végében is vagyok akkor sem vagyok tőle messzebb mint 2 méter) meg ha a haverjai éppen az önbizalmam rombolják (a hátam mögött) akkor sem áll ki mellettem, kkndhatni inkább egyet is ért. Nem hülye, ha olyanról beszélget akkor inkább felhívja a másikat, de véletlenül sem hagy írásos nyomot. Egyszer egyszer megsimogatja a fejem és ennyi. Nem tudom hova tenni az érzéseit, hogy szeret e vagy sem. Én nagyon szeretem ezektől függetlenül, de félek is tőle egyszerre. Mit tegyek? Ez normális? Most akkor így külsős szemmel szeret vagy sem? Más pasik is ilyenek? Vagy ez normális minden?
2020. márc. 1. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En biztos ott hagynam es keresnek normális pasit.
2020. márc. 1. 21:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Javítás:

*forrófejű és önfejű

*odamegyek hozzá

*mondhatni inkább

2020. márc. 1. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezet foghatsz a sorstársaddal egy-két kérdéssel lentebb :D Hogy lehet ennyi buta/ostoba nő komolyan... nem láttok a szemetektől vagy mi a fene?
2020. márc. 1. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És te mégis vele vagy... Ő hülye, de te még hülyébb vagy, hogy nemhogy eltűröd, de még kedveled is.
2020. márc. 1. 21:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom hogy rémesen buta vagyok, de valamiért mindezek ellenéze akárhányszor ránézek, elmúlik minden haragom és mint egy csapásra el is felejtek mindent.
2020. márc. 1. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor te mondtad ki nem más. Te élvezed, ha szar a helyzet, élvezed ha így bánik veled. Bizarr, de ha neked ez így jó... Csak tessék.

És úgy tűnik a Vágy Villamosa tényleg az egyik legjobb ilyen téren ahogy bemutatja annak az idióta Stellának a viszonyát a dűrhő férjével. Detto ugyanez szinte.

Ez a világ nevetséges ilyen téren.

2020. márc. 1. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

3-4: Most mit vártatok? Csak itt hangoztatják a nők hogy a pasi legyen kedves, megbízható, őszinte, mégis ilyenekkel jönnek össze és ilyenekről van napi 10 kérdés. Aki meg tűzbe tenné a kezét érte az megy a barátzónába, haha.

Semmi önbecsülésed nincs amúgy. Szerinted megcsal, olyanokat ír rólad hogy megpofozna, alig közeledik hozzád (csak ha szexet akar, de leírtak alapján szerintem a szeretetnyelvetek is más), ennek ellenére egész nap azon agyalsz hogy "szeret e vagy sem", ahelyett hogy keresnél valaki mást. Az kéne neked hogy szakítanál vele és nem törődnél semmi mással egy pár hónapig csak magaddal, hogy kiheverd ezt.

2020. márc. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!