Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jó lett volna ha lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó lett volna ha lett volna párom az utóbbi 10 évben. Mi kárpótolja az embert a szingliségért?

Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 19:17
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
A pénz....ja nem, semmi nem kárpótol az elvesztegetett időért, energiáért.
2020. febr. 29. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt senkim az elmúlt 10 évben. Mi kárpótol? Semmi.
2020. febr. 29. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
19%

A tudat hogy senki sem játszadozott veled, nem etted az ideget senki miatt, nem okozott neked senki álmatlan éjszakákat miközben sírtál a párnádba, nem csalt meg senki, stb...

Gondolom férfi vagy. Hidd el sokkal kevesebb mentális bajod van így, és kevesebb fájdalom ért hogy nem kezdtél a nőkkel.

2020. febr. 29. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát mentális bajom az pont van^^ de amúgy igen lehet ebben valami
2020. febr. 29. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Elhiszem, a magány is kialakíthat ilyeneket, de... Nekem pont akkor kezdődött az igazi lefelé zuhanás amikor belevetettem magam a randi szcénába. Olyanok mint amiket előző válaszomba is írtam megtörténtek, néhány nő pedig kifejezetten olyan sebeket ejtett rajtam amiket a mai napig nem tudtam kiheverni.

Sokan itt szomorkodnak hogy sosem volt senkijük, én meg irigylem őket, és azt kívánom bárcsak visszamehetnék azokba az időkbe amikor még sosem volt senkim. Akkor hogy is mondjam, valahogy "tisztábbnak" éreztem magam, nem volt senki és semmi ami megmérgezze az elmém, vagy fájdalmas tüskéket hagyjon a szívemben. Ha tehetném tényleg visszamennék az időben és soha a büdös életben nem szólnék egy nőhöz se, de már késő.

2020. febr. 29. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem jár kárpótlás. Az élet nem úgy működik, hogyha valamid nincs, akkor kapsz helyette valami mást.

Az elmúlt 10 évben mit tettél azért, hogy kitöltsd a pár helyett maradt űrt?

2020. febr. 29. 20:01
 7/8 A kérdező kommentje:
5 ös megértem mert tudom , hogy semmi sincs ingyen habár nekem 26 évesen nem volt nőm de még csak csók se volt. Ha gondolod osztozhatunk adok a sérülés mentességből cserébe a tapasztalatért:D
2020. febr. 29. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

A szabadsag.....

Akkor mesz Balira motorozni, amikor csak akarsz, es senki nem fog beleszolni....

2020. márc. 1. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!