Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet kezelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Nem hisz el nekem semmit, hogy fontos nekem, mert egyszer csalódott. Nem tudom hogyan kerüljek közel hozzá.
2020. febr. 26. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Szóval nem tudod meggyőzni. Ha szerencséd van egy idő után el fogja Neked hinni ha nem csalódik Benned, elnyered a bizalmát. Ha viszont alapjáraton bizalmatlan akkor sosem fogod tudni meggyőzni, és örökké kételkedni fog Benned, sőt, mindenben.

Mindenkinek van rossz tapasztalata, de ezt egészséges lelkülettel nem lehet átvinni egy másik kapcsolatba.

2020. febr. 26. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Sehogy. Egy ilyen volt, ő szakított végül velem, emiatt, mert nem tudott bennem megbízni. 6 és fél év elteltével még mindig megesik, hogy rám ír, megkérdezni, hogy vagyok, de ennek nem sok értelmét látom (nem sokáig voltunk együtt, és nem szépen váltunk el.)

De nézzük a tényeket, a saját tapasztalatomból kiindulva:

Az ilyen embernek belső mentális problémája van, amin te nem tudsz változtatni. Én lehet, az elengedést javasolnám.

2020. febr. 26. 08:03
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Az én kedvesem is bizalmatlan volt az előző csalódása miatt. Pár hónap alatt elmúlt, kialakult.
2020. febr. 26. 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Úgy, hogy nem piszkálod, nem kell bizonygatni semmit, mert annál jobban ellenáll. Adj neki teret, időt..hanyagold egy kicsit, aztán láss csodát ő fog keresni téged. Én nem eröltetném magam senkire, aki még nem kész egy új kapcsolatra. Ezt magában kell helyre tennie.
2020. febr. 26. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet csak duma is, mert igazából tőled nem akar semmit. Hagyni kéne.
2020. febr. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!