Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok. Nektek tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Nektek tetszene egy ilyen beszólás az utcán? ::Basszús, micsoda jó nő! Aztaa! Anyám ha ezt látná! Hűha, de jól néz ki! Ilyen nőről álmodoztam amióta lélegzek! Hej, ha megszerzném magamnak!

Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
De csak ha egy fogatlan, mosdatlan, undorító állat mondja. Az ilyen sutyerákoktól nedvesedik a csajok bugyija.
2020. febr. 25. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. annyira, mint amikor a munkások fütyülnek utánam az építkezésről.
2020. febr. 25. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
annyira életszerű ez a 3 soros ömlengés
2020. febr. 25. 19:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a füttyögő munkások jutottak eszembe...
2020. febr. 25. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tetszene-e? Ott helyben alá is feküdnék nehogy elszalasszam a lehetőséget álmaim FÉRFI állatánál!
2020. febr. 25. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ma már ne igyál többet.
2020. febr. 25. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Osztom 6-os veleményét😂😂
2020. febr. 25. 21:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A végét már tuti nem is hallanám mert addigra már rég tova sétáltam teljesen ignorálva téged...
2020. febr. 25. 21:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Hej ha megszerezném magamnak!" Ez mi ez??? 😀 A nő nem bolti termék. 😀

Mert gondolom akkor ugrasztanád anyukádat hogy akciós most anyu vedd meg! Neeeee! 😂

2020. febr. 25. 21:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a füttyögő munkások jutottak eszembe volt ilyen élményem is, éppen el voltam foglalva a szoknyámmal mert állandóan csúszkált felfelé az alja, szóval kinosan éreztem magam szégyenlősen magamba morogva próbáltam minél előbb elsétálni a szoknyámat huzgálva lefele vissza a helyére, de volt olyan is mikor a sport pályáról tekertem haza és egy fiatal srác motyogott az orra alá, hogy úgy is tudom, hogy akarod 😂, én meg gondoltam magamban: Mi vaaan??? Mellette egy öreg férfi meg kiabálta hogy úgy tekerném a bringád, nyilván nem a biciklim akarta tekerni, mire én visszakiabáltam, hogy ez az enyém! De volt olyan élményem is hogy egy csapat srác az utcán mikor megláttak úgy kacagtak mint a tejbe tök igazából biztos nagyon vicces látvány lehettem. Én meg próbáltam nem kacagni szintén mert tök viccesek voltak ahogy kacagott mindegyik mikor észrevettek, elsétáltam előttük a boltba majd vissza.

Elöző voltam! Aki a Hej ha megszerezhetném magamnak! mondatra montam véleményt! 😂

2020. febr. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!