Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés

2 evig jartam vele ,de 5 evig voltam bele szerelmes...en szakitottam ,de olyan elethelyzetben voltam es o ugy viselkedett velem h nem tudtam mast tenni. Mehint elkezdtunk beszelni es azt mondta miattam osszeszedi magat ,nehez idoszakom megyek keresztul es hivogattam mimdkg felvette megnyugtatott

A hetekben kiderult h o kozben kavart egy lannyal ,aki a multban is eeg sokat rontott a kapcsolatunkon es meg el is mondta neki a “dolgaimar”

Mindenki mondja nekem h gonosu volt velem stb es tudom ,de sajnos nem eszem ,alszom semmi

Ti hogy tudtatok segiteni magatokon?

Sajnos nem vagyok tini ,ha valaki azt gondolna:)

2020. febr. 25. 02:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez elég vacak szituáció. Elsösorban jó sok vodkát ajánlok, és másnaposan, hányingerközeli állapotban az járna a fejemben, hogy ha vele lennék, akkor minden nap így érezném magam. El kell öt felejtened minél hamarabb, hakell szakember segitségével. Személy szerint szt csinálnám, hogy minden kapcsolatot megszüntetnék vele és keresnék egy új pasit. Kitartást! 28/ f
2020. febr. 25. 02:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Értem, nem vagy tini. Van ilyen, sajnos. Mennyi idősek vagytok?
2020. febr. 25. 03:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha elakarod felejteni, akkor első körben ne kommunikálj vele
2020. febr. 25. 04:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is elég nehéz szituáció lenne, számomra nehéz dolog annak figyelmenkívülhagyása lenne, hogy a párkapcsolatból kibeszélt egy másiknak...

Egyébként részleteket nem ismerjük, szakember is segíthet.

2020. febr. 25. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!