Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
2 evig jartam vele ,de 5 evig voltam bele szerelmes...en szakitottam ,de olyan elethelyzetben voltam es o ugy viselkedett velem h nem tudtam mast tenni. Mehint elkezdtunk beszelni es azt mondta miattam osszeszedi magat ,nehez idoszakom megyek keresztul es hivogattam mimdkg felvette megnyugtatott
A hetekben kiderult h o kozben kavart egy lannyal ,aki a multban is eeg sokat rontott a kapcsolatunkon es meg el is mondta neki a “dolgaimar”
Mindenki mondja nekem h gonosu volt velem stb es tudom ,de sajnos nem eszem ,alszom semmi
Ti hogy tudtatok segiteni magatokon?
Sajnos nem vagyok tini ,ha valaki azt gondolna:)
Nekem is elég nehéz szituáció lenne, számomra nehéz dolog annak figyelmenkívülhagyása lenne, hogy a párkapcsolatból kibeszélt egy másiknak...
Egyébként részleteket nem ismerjük, szakember is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!