Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kire gondolsz most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire gondolsz most?

Figyelt kérdés

Hogy alakult a kapcsolatotok? Bármit meséljetek!

Kor, nem.

2020. febr. 22. 23:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%

1. Van egy srác. Látásból ismerem csak.. régen mindig úgy éreztem ez a sűrű találkozás nem véletlen, éreztem, sőt biztos voltam benne, hogy egyszer közünk lesz egymáshoz. Olyan érzésem volt, mintha ismerném. Ő jutott eszembe a napokban, de lekéstem róla. Már nem fogjuk megismerni egymást, családja lett.

2. Igazából inkább csak fantáziálgatok egy fiúról akivel még nem találkoztam. Láttam az elmúlt pár hónapban pár fiút aki tetszett és "belőlük teszem össze" a külsőt.

Belsőre szeretném, ha értenénk és tisztelnénk egymást. Sokat nevetnénk együtt, bízni tudnánk egymásba. Barátok lennénk, nem csak egy pár.

2020. febr. 23. 02:41
 12/22 anonim ***** válasza:
25%

Egy sracra aki többet jelent nekem mint kéne de mint mindig majd elmulik 😜

L

2020. febr. 23. 03:15
 13/22 anonim ***** válasza:
25%
Billre gondolok.
2020. febr. 23. 04:58
 14/22 anonim ***** válasza:
6%
Így éjszakás műszakból hazafele?:) A barátnőmre, meg hogy nemsokára keltem, és átbeszéljük az éjszakám. Aztán ő vissza, én meg lefekszem aludni. 30F
2020. febr. 23. 07:24
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
A szeretőmre
2020. febr. 23. 07:51
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Még mindig valakire, aki le se sz.r. A 8. hónapnál tartok, kicsit beleragadtam... Ma éjjel is vele álmodtam, de még álmomban is totál hidegen hagytam 😅 Mekkora szánalmas nyomoronc vagyok 🤦
2020. febr. 23. 08:18
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Sokszor egy képzésen megismert nőre gondolok. Észrevettük, hogy bejövünk egymásnak, eltávolodtunk a képzés után, majd ismét felvettük a neten a kapcsolatot. Rövidebb idejű kevés beszélgetés után megszűnt a kapcsolat. (38F)
2020. febr. 23. 09:02
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Két férfire. Az egyik nem szeretett, a másik igen. És én az egyiket szeretem.
2020. febr. 23. 12:27
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

"Még mindig valakire, aki le se sz.r. A 8. hónapnál tartok, kicsit beleragadtam... Ma éjjel is vele álmodtam, de még álmomban is totál hidegen hagytam 😅 Mekkora szánalmas nyomoronc vagyok 🤦"

Dettó. Legalább álmomban lenne jó. De akkor is lepattint. :D Vagy eltűnik örökre.

2020. febr. 23. 15:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Valakire, akivel jövő héten találkozom.
2020. febr. 23. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!