Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti járnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Ti járnátok olyan férfival, aki nem szokott olvasni se, maximum cikkeket és nem néz filmeket sem?

Figyelt kérdés
Az ilyen emberrel miről lehet beszélgetni? Nekem unalmas, én mondjuk nem járnék ilyennel. Ha nem tudunk elutazni se sehova és csak a barátaival lóg, akkor mi lehet a közös téma? Politika vagy mások magánélete? Az ilyennel csak szexkapcsolatot lehetne fent tartani, ugye jól gondolom? Nem lenne olyan sem, hogy csak nézünk egy jó filmet és összebújunk vagy valami.

2020. febr. 22. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ja, azok a túlzott igények. Micsoda dolog, hogy valakinek nem kell egy alulművelt férfi/nő, akinek minden szabadidős programja a barátokkal lógás.
2020. febr. 22. 23:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a képlet, ugyanis mindenkinek megvan h milyen társra vágyik. A kérdező olvasott, kozelet és a világ dolgai iránt érdeklődő ferfire vágyik. Van akinek meg nem vágyik ilyenekre. Én is jobban vágyom tanulta b, érdeklődőbb nőre, mint olyan, aki csak úgy elvan a világban. Én elég sokat olvasom, nekem is jobb olvasottabb nővel beszélgetnem a többfajta téma lehetősége miatt.
2020. febr. 23. 00:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Olvasáson meg filmeken kívül is lehet témát találni, vagy közös dolgokról beszélgetni szerintem.

Én régen sokat olvastam, manapság már nem igazán. Régen egyfajta menekülésnek használtam az olvasást - menekülésnek a külvilág elől és ez eléggé megmaradt bennem.

2020. febr. 23. 05:40
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem ha te egy entellektuel nő vagy, hasonló palit keress magadnak. ha esetleg nagyon toleráns vagy, leállhatsz egy földhözragadtabb férfival is, de akkor a világ nagy dolgait mással kell majd megbeszélned. a sráccal marad a foci, autók ilyesmi. a klímáért sem tudtok majd együtt rettegni, mert ő majd nem akar:)
2020. febr. 23. 07:11
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Naki kamu provokatív kérdés pipa.
2020. febr. 23. 08:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, az enyém imádja a filmeket, olvas is, de marhára nem érdekel, hogy mit! Amikor a könyvekről kezd beszélni veszekedni szoktam, hogy nem érdekel (az én lelki világom nem bírja azokat a történeteket). Filmet mindketten egyedül szeretünk nézni, az ízlésünk meg ritkán talákozik. Baráttal mondjuk egyikünk sem lóg, csak pár havonta találkozunk velük, politika őt érdekli, engem nem. Mégis tudunk miről beszélni, már ha a gyerekeinktől tudunk
2020. febr. 23. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez nem felfogás kérdése, hanem csak szembesítettelek azzal, amit csinálsz, és amit még saját magadnak se vallasz be.

2020. febr. 23. 10:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Én szeretek olvasni, szeretem az irodalmat is. A párom egyáltalán nem olvas könyveket, regényeket, verseket és az irodalomhoz sem tud hozzászólni mert nem érdekli ennyire egyszerű.

Ettől függetlenül más van ami nagyon is érdekes számára. A sport a küzdősportok főként és a testépítés. Ezzel kapcsolatban viszont nagyon sokat olvas itt sem könyveket de cikkeket.

És igen ezt Ő is elismeri hogy sokkal tájékozottabb vagyok dolgokban és a lexikális tudásom is nagyobb mint az övé.

Emellett az életben számos más olyan tulajdonsága van ami nem a lexikális tudással kapcsolatos és igen ettől függetlenül nagyon kellemes társaság tud lenni mert ő másképp szemlél dolgokat más irányból mint én.

És nem. Nem csak szexkapcsolat lehet az ilyenekből. Rengeteg mindenről lehet a másikkal beszélgetni nem feltétlen kulturális dolgokról. :)

2020. febr. 23. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!