Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan férfival, aki nem szokott olvasni se, maximum cikkeket és nem néz filmeket sem?
Olvasáson meg filmeken kívül is lehet témát találni, vagy közös dolgokról beszélgetni szerintem.
Én régen sokat olvastam, manapság már nem igazán. Régen egyfajta menekülésnek használtam az olvasást - menekülésnek a külvilág elől és ez eléggé megmaradt bennem.
Ez nem felfogás kérdése, hanem csak szembesítettelek azzal, amit csinálsz, és amit még saját magadnak se vallasz be.
Én szeretek olvasni, szeretem az irodalmat is. A párom egyáltalán nem olvas könyveket, regényeket, verseket és az irodalomhoz sem tud hozzászólni mert nem érdekli ennyire egyszerű.
Ettől függetlenül más van ami nagyon is érdekes számára. A sport a küzdősportok főként és a testépítés. Ezzel kapcsolatban viszont nagyon sokat olvas itt sem könyveket de cikkeket.
És igen ezt Ő is elismeri hogy sokkal tájékozottabb vagyok dolgokban és a lexikális tudásom is nagyobb mint az övé.
Emellett az életben számos más olyan tulajdonsága van ami nem a lexikális tudással kapcsolatos és igen ettől függetlenül nagyon kellemes társaság tud lenni mert ő másképp szemlél dolgokat más irányból mint én.
És nem. Nem csak szexkapcsolat lehet az ilyenekből. Rengeteg mindenről lehet a másikkal beszélgetni nem feltétlen kulturális dolgokról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!