Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Girlll3 kérdése:
Ti járnátok olyan férfival, aki nem szokott olvasni se, maximum cikkeket és nem néz filmeket sem?
Figyelt kérdés
Az ilyen emberrel miről lehet beszélgetni? Nekem unalmas, én mondjuk nem járnék ilyennel. Ha nem tudunk elutazni se sehova és csak a barátaival lóg, akkor mi lehet a közös téma? Politika vagy mások magánélete? Az ilyennel csak szexkapcsolatot lehetne fent tartani, ugye jól gondolom? Nem lenne olyan sem, hogy csak nézünk egy jó filmet és összebújunk vagy valami.2020. febr. 22. 22:20
1/18 anonim válasza:
Rengetegen nem olvasnak, olyat is lehet találni aki nagy ritkán néz filmeket, mindenesetre mégis képesek beszélgetni ezek az emberek is, amennyiben erről a két témáról tudsz kommunikálni akkor érdemes olyat keresned akivel ezekről tudsz beszélni. Nyilván ezeken túlmenőleg nem csak az van vissza, hogy mások életéről kéne beszélgetned a partnerrel.
2/18 anonim válasza:
Ha sok pénze van akkor persze :)
23/L
3/18 anonim válasza:
Az elvárásaiddal önmagadon kívül másnak nem ártasz... :D
4/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, én férfiként se kezdenék olyan nővel szexkapcsolatba aki ennyire zöldség.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ezek nagy elvárások. Mégis mihez kezdjek azzal, aki nem tájékozódik és nincs igénye a kikapcsolódásra sem? Azért egy történet, egy film vagy egy könyv megmozgatja az ember fantáziáját, elgondolkodtat.
2020. febr. 22. 22:44
6/18 anonim válasza:
Én nem olvasok, filmeket sem nézek. Az M1-et nézem csak, szóval tisztában vagyok a világ dolgaival egy abszolút hiteles forrásból. Ott sosem hazudnak. De néha elgondolkozom, hogy jó lenne valakivel összebújni közben, és megvitatni a migrációt, és Soros terveit.
7/18 anonim válasza:
Tehát te nem is egy társat keresel, akivel együtt szárnyalhatsz, hanem egy tárgyat, aki megfelel az igényeidnek, elvárásaidnak. Egy eszközt, amit kényed kedved szerint használhatsz, majd ha már nem vagy vele megelégedve, mert mondjuk már nem néz filmeket és nem olvas cikkeket, akkor elhajítod, mint egy darab szemetet.
8/18 A kérdező kommentje:
7-es szerintem nem így kell ezt felfogni... Fontos, hogy intellektuálisan is társam legyen. Nyilván nem emiatt dobnám el, mert kapcsolatot se kezdek olyannal, aki semmi iránt nem érdeklődik, csak a szexre kellenék neki.
2020. febr. 22. 22:57
9/18 anonim válasza:
Természetesen semmi értelme olyannal járni, akivel semmilyen közös érdeklődési körötök nincsen. Én se járnék olyan lánnyal, aki pl. nem szereti a zenét meg a sült csirkét krumplipürével. Ez így szép, nem vagyunk egyformák.
10/18 anonim válasza:
Nekem elég fura, hogy a filmeken kívül (meg a politika, meg mások magánélete) nem tudsz mást amiről lehet beszélgetni, nekem pont inkább ez vall szűklátókörűségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!