Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatal vagyok és nem éltem ki magam, érdemes komoly párkapcsolatot kezdeni?
Figyelt kérdés
Egy olyan férfival, aki mar kielte magát, hétvégén és meló után inkább pihenne mint szórakozna, 12 évvel idősebb nálam. Én viszont még egy fárasztó nap után is utálok otthon ülni a s*gemen.
Ennek így lenne értelme?
2020. febr. 21. 11:28
11/11 anonim válasza:
Tényleg fiatal vagy. Egy komoly párkapcsolatot nem úgy kezd az ember, hogy felébred reggel, és azt mondja, hogy egye kutya, csinálok egy komoly párkapcsolatot. Lótuszt! A komoly párkapcsolat úgy alakul, mint minden más kapcsolat. Csak egyik félnek sem akarózik kiszállni belőle, mert annyira elmélyülnek az érzelmek, aztán azt veszik észre, hogy húsz éve nyüstölik egymást, és még mindig nem tudnak a másik nélkül élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!