Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most vagy velem van gigászi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vagy velem van gigászi probléma vagy a szüleim önzők?

Figyelt kérdés

Sose kérdeznek tőlem semmit a lányokkal kapcsolatban nekem kellett egész gyerekkoromban az ő nyomott kapcsolatuk miatt háttérbe vonulnom, sose volt emiatt kapcsolatom ez sose zavarta ez őket. Egyszer se érdekelte őket , hogy szomorú vagyok mert nincs senkim ellenben ők csajoznak pasiznak nonstop amióta elváltak.

Ha velem van a baj mit tudnék csinálni ,mert jó lenne már egy barátnő?

2020. febr. 18. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Legy ferfi. Allj a sarkadra. Gyurd ki magad, es osszal ki mindenkit a f***ba. Egybol lesz punci.
2020. febr. 18. 22:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha ezzel nyaggatnának? Lehet látják, hogy ez neked egy kínos téma és nem akarnak tapintatlanok lenni.
2020. febr. 18. 22:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez tetszik egyes
2020. febr. 18. 22:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2020. febr. 18. 22:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A szüleiddel és veled is problémák vannak. Az elég gáz, hogy sosem érdeklődtek felőled, viszont az is, hogy csak ezért még nem volt kapcsolatod.

Szerintem ne törődj velük, és kezdj el csajozni. Ha lesz barátnőd valószínűleg már ők is nyitottabban állnak majd a kérdéshez, ha meg nem, akkor nem. Legalább nem szólnak bele mindenbe. Mondjuk egy kort kiírhattál volna, mert ha például 14 vagy, akkor a szüleiddel sincs nagy gond.

2020. febr. 18. 22:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Azért írtam ezt, mert engem meg pont, hogy cseszegettek a rokonok ezzel. Az sem jó és aztán próbálsz normálisan beszélni velük, erre szánakoznak meg "majd lesz valami". Hát inkább akkor kerüljék ezt a témát. De igaza van az előttem szólónak, azt is tudni kéne, mennyire törődnek átlagban a dolgaiddal.
2020. febr. 18. 22:11
 7/14 A kérdező kommentje:
26 vagyok akkor elkezdek csajozni tudom gáz a korom ezért nem írtam
2020. febr. 18. 22:12
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi 6 os elhiszem hogy az is frusztráló ha nyaggatnak de az apám azért kerüli a témát például mert ő akar a csajozós lenni és nem tűri a rivalizálást egéz gyerekkorom erről szólt hogy elakart nyomni mint férfi szerencsére elrejtettem magam és így egészßpségesen tudtam felnőni
2020. febr. 18. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát apád egy vadbarom már elnézést...anyád nem állítja le?
2020. febr. 18. 22:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Passz elvileg félt tőle én is féltem tőle mert ugyan nem volt dizikálisan erőszakos de mindig éreztette, hogy ő a felnőtt és ha kell meg is mutatja
2020. febr. 18. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!