Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátnőm?
Figyelt kérdés
Hétvégén a barátnőm jön hozzám és arra gondoltam,hogy meglephetném valamivel,de nem nagyon van ötletem.
Gondoltam készítek neki egy vacsorát és majd azzal várom.Ez mennyire jó ötlet?
Esetleg milyen étel legyen amit nem is nehéz elkészíteni? Azért,mert vagyok profi még a dologban.
2020. febr. 18. 15:35
1/6 anonim válasza:
Szerintem hívd az haverod harmadiknak, annak jobban fog örülni!
2/6 anonim válasza:
Virággal az asztalon és magad készítette, gyertyafényes, vacsorával vagy vendéglői vacsorával.
3/6 anonim válasza:
Vidd el vendéglőbe vacsorázni, otthon várjon behűtött vörösbor, gyertyával az asztalon, hangulatos zene, előkészített ágy.
4/6 anonim válasza:
Vegyel neki anal plugot sikositoval.
5/6 anonim válasza:
Sztm jobb ötlet, ha te főzöl. Nekem többet jelent mint az étterem.
N27
6/6 anonim válasza:
Attol fugg mit szeret. Pl lasagna nem bonyi de latszik h beletettel energiat es nem konnyu elrontani,csak egy alapot kell csinalni, a besamelt meg is veheted uvegben. Melle valami voros bor vagy rose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!