Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti használtátok ezt a taktikát férfiak?
Hogy ha nagyon tetszik egy csaj , elöbb flörtöltetek a kevésbè attraktiv barátnöjével bemelegitésképpen ?
Hogyan alakult ?
Kérlek olyanok ne irjanak , akik ilyet nem tettek nem akarok ezer offot olvasni , hogy ” én nem taktikázom , az nem jó ” stb , tehát csak aki tett ilyet , irjon, megkérem szépen
Hát nem akarok offot írni de tudok két dolgot mondani:
Amikor még szarosak vagyunk akkor ugye sokszor előfordul hogy a haverod küldöd oda egy lányhoz hogy mondd meg neki hogy tetszik nekem. De fordítva is. Nekem volt 2x is hogy egy lány mondta meg hogy a barátnőjének tetszem. Emiatt ezt a dolgot amit kérdeztél én valamiért gyerekesnek érzem. :D
A másik hogy nekem volt már olyan hogy egy csajjal jóba voltam de a barátnőjét alig ismertem de tetszett a kisugárzása és aranyos, kedves lánynak tűnt. Így megkérdeztem a csajt hogy a barátnőjének van-e pasija mert ha igen inkább nem is nyomulok mert csak jobban megtetszik esetleg.
Tehát nem bemelegítettem hanem "felmértem a terepet" ha úgy tetszik. :D
De összességében szerintem mindenféleképpen jobban jársz ha egyből ahhoz mész oda aki tetszik mert másképpen úgy tűnhet szegény leányzónak hogyha nincs ló jó a szamár is.
Hát velem tettek ilyet és nem jött be. Eleve nem szeretek B terv lenni, de ha a barátnőmről van szó, minden pasi, akivel jártak vagy aki próbálkozott nála, tabu.
Meg amúgy is túl sok sztorit olvasni arról, hogy a pasi a csaj tesójával/barátnőjével kúr félre... Bennem negmarad mindig ez a tüske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!