Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Egy férfival együtt voltam párszor. Munkahelyi kaland volt. De neki sose jelentettem többet. Most viszont olyan érdeklődő néha ír máskor meg olyan semleges. Miért csinálja ezt?
2020. febr. 17. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert ha csak simán teperne, le se szarnád.
2020. febr. 17. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Mint írtam neki sose jelentettem többet ő az aki le se szar. Én őt szeretem csak nem tudja
2020. febr. 17. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Leírtad, neki csak ingyen punci vagy, semmi több. Csak akkor nyugszol meg, ha ezt elfogadod.

Amúgy te jól jártál. Téged konkrétan le.. rnak, nekem szerelmet hazudtak. Aztán utána rúgtak belém... de elmúlt, vége.

2020. febr. 17. 19:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom 3as. De akkor miért írogat?! Hagyjon békén ,ha nem akar semmit... Nem értem őt..hülyeség volt másodjára is bedőlni neki. Tudhattam volna,hogy nem változik meg miattam se! Hülyeség lenne küzdeni érte?
2020. febr. 17. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen. Hülyeség lenne.
2020. febr. 17. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
De én még valahol szeretem
2020. febr. 17. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam azon is hogy mondjam el esetleg neki? Meg miért írt most ŕám olyan hirtrlen?
2020. febr. 17. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha elmondod neki legalább meglátod valójában hogy is viszonyul hozzád.

Win-win.

2020. febr. 17. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!