Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tagadja, vagy én tévedek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja, vagy én tévedek?

Figyelt kérdés

Nekem úgy tunt , hogy a pasi , akibe szerelmes lettem , más nö mellett tette le a voksát ( vagy a nö bátrabb volt mint én és kezdeményezett , vagy ö nem tudott ellenállni )

Gyanú jelei : túl sokat voltak egymás körül , sok duma kettesben , hozta az autóján a csajt , , vitt neki kaját stb , tudta hogy nem eszik kenyeret a csaj , de szerinte ez semmi és én kellek neki . Ö csak segitette azt a csajt

Velem meg került minden félre érthetö helyzetet , mert ugye mit gondolnak mások , a másikkal meg nem volt gond, hiszen segitette , higyjen ki mit akar

És neki én kellek

2020. febr. 17. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ne legyen igazam, de megvolt valószínűleg neki a másik, most te jössz.
2020. febr. 17. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Hagyd a francba a srácot. Nem kellesz neki különben nem lenne ilyen...

F

2020. febr. 17. 09:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem kellek neki ?
2020. febr. 17. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Mert buta vagy, mint a tök. Azonkívül orvosi eset is.
2020. febr. 17. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Megszúrta a másik csajt, ez tutibiztos. Ne legyenek illúzióid és ne legyél naiv sem. Gondolod ok nélkül ugrálta körül? Sőt, még az is lehet hogy szereti, csak téged is meg akar szurintani.
2020. febr. 17. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, ha kellesz valakinek, azt érzed. Ha már felmerül a gyanú, hogy mással figyelmesebb, közvetlenebb, akkor előjött a tipikus: nem kellesz eléggé eset.

Engedd el, bármennyire is fáj, mert ennek az egésznek egy nagyon-nagy pofára esés lesz a vége.

2020. febr. 17. 14:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen 6 os en is attól tartok

De arra is gondolok , hogy mi van ha azért merte es akarta azt a csajt körbeugrálni , mert az ” felajánlotta ” magát , és nem azért mert jobban tetszett ?

2020. febr. 17. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Szexre te is jó lennél, nyilván...
2020. febr. 17. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!