Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Szerintetek?
A barátommal hetente 1-szer találkozunk, hétvégére.
Ez annyit tesz, hogy péntek délután-tól (ha épp nem a barátaival van) szombat délután-ig együtt vagyunk.
Igazából vasárnap is együtt tudnánk lenni, csak az neki egy ilyen ,,tanulós, pihizős nap”
Régen amúgy a vasárnapot is együtt töltöttük, sokszor hétfőnként együtt mentünk suliba.
Hétköznap nem akar találkozni mert azt szintén a tanulásra és a ,,dolgaira” szeretné szentelni.
Régebben előfordult, hogy hétköznap is egy nap nála aludtam vagy ő nálam, de ez neki már sok volt.
Azt mondta úgy érezte már nem nagyon volt élete mellettem.
Nemrég jöttünk újra össze (ő kezdeményezte a békülést).
Eleinte azt beszéltük meg, hogy egy laza kapcsolatban leszünk, hogy aztán majd meglátjuk mi lesz belőle, de pár nap után kijelentette, hogy ő engem akar és nem akarja tovább ezt a laza kapcsolatot mert nem bírná elviselni ha közben összejönnék mással.
(Azt beszéltük meg, hogy ismerkedni szabad).
Pedig amúgy ő találta ki ezt a laza kapcsolatot.
Szóval összejöttünk újra, de mint kiderült a szakítás egyik oka az volt, hogy már nem érezte magát szabadnak mellettem.
Azt mondta ha hétvégente találkozunk az igazából teljesen jó, ha hétköznap is találkozunk az neki már sok.
Azt tudom, hogy nem az a baja, hogy esetleg még nem élte volna ki magát, mert ő sose volt az a nagy csajozós, inkább a hosszútávú, komoly kapcsolatok híve, és örül is nekem, hogy vagyok neki, imád, szeret, én vagyok neki az igazi, velem akarja leélni az életét stb..,
Kérdeztem tőle, hogy ha úgy hozza a jövő és összeköltözünk akkor mi lesz? Az nem lesz sok?
Ő úgy vélekedik róla, hogy az más, mert az összeköltözésnél együtt él két ember, de amíg nem élünk együtt ,,nem kell egymás nyakán lógnunk” ,,van saját életünk”.
Egy kicsit fáj, hogy így vélekedik.
Végülis nekem elég ez a hétvégente találkozás, de sokszor hallom más pároktól, hogy ők akár 2-3 naponta is találkoznak a párjukkal és, hogy ez szerintük nem sok meg normális, az én barátom meg már azt sokallja ha hétvégén kívül még egy napot velem kell töltenie.
Egyébként mikor együtt vagyunk nagyon aranyos, jól megvagyunk, imádjuk egymást stb... csak ez a felfogása nekem kicsit furcsa, nem tudom hova tenni. Nem tudom eldönteni, hogy vajon tényleg reális-e amit mond.
Hozzáteszem nem egy elfoglalt ember 21 éves OKJ-n tanul jelenleg, a szüleivel él szóval háztartást nem kell vezetnie, kajára, tiszta ruhára nincsen gondja. Mikor haza megy általában tanul, edz, számítógépen játszik, pihen.
Még azt hozzá teszem, hogy mikor szóba hoztam régebben, hogy szerintem furcsa ez a felfogása, megkaptam tőle azt, hogy rosszul teszem, hogy a szeretetet a találkozások számával kötöm össze és, hogy milyen éretlen és gyerekes a felfogásom.
19/l másfél éves kapcsolat
Szóval szerintetek ez normális vagy én nem hagyom levegőhöz jutni? Csak mert azt is megkaptam már, hogy kissé tapadós vagyok (mert hétköznap is találkozni akartam vele).

2 lehetőség van.
Vagy csak ennyire érdekled, vagy neki csak tényleg ennyire van igénye. Én sem vagyok a legyünk egymás seggében folyton típusú ember de ez még nekem is kevés lenne. Meg ezek a kifogások.
Én a helyedben nem pazarolnám rá az időmet. Nem azért mert kifutsz belőle hanem mert a pasid tojik rád kb.

Hat szerintem meg nem normalis. En ha szeretem a parom, ha van idom, mindet vele toltom. Termeszetesen kell ido magunkra is, szo se rola, de ez a betesz teged hetvegere, azt kesz, kb, mint egy targy, akot elovesz, aztan egesz hetre eltesz,ert utban van..... Es igen, jogos a felvetesed, ha egyszer osszekoltoztok mi lesz...
Szerintem ő az eretlen ehhez a kapcsolathoz, ha igy all ahhoz, akot szeret, imad, vele tervezi a jovot..

2. Vagyok.
Az jutott meg eszembe, ha esetleg het kozben ossze talalkoztok, mert pl nem szamitotok ra egyik masikotok merre jar, azertis kiakad, mert nem hetvege? Altalalban a parok ilyenkor orulnek, ha ossze futnak, vag, alapbol egyutt toltenek 1 2 orat hetkoznap is. Gyerek ez a fiu..

Hág ha így véletlen futnánk össze, biztos nem lenne baja de az, hogy akkor együtt töltenénk-e egy-két órát azt esküszöm nem tudnám megmondani.
Attól függ szerintem, mennyire hiányzom neki, mennyire volt fárasztó napja, vagy, hogy hány órakor futunk össze. Ha ilyem délután 3-4 körül akkor nem hiszem, hogy maradna velem 1-2 órát mielőtt hazamennénk.

Nézd, lehet fájni fog, de az igazság az, hogy marhára nem szeret, csak kényelmes neki, hogy van egy fix pnci, aki hetente 1x házhoz megy kielégíteni az igényeit, aztán elhúz. Igen, vannak emberek, akik jobban igénylik az egyedüllétet, de egy párkapcsolatban heti 1 találkozás büdös nagy 0. Ez nem is kapcsolat, csak összejártok, nem véletlenül dobta be ezt a laza kapcsolat dolgot (ami megjegyzem elég szánalmas).
Amúgy tanuld meg jó, hogy a pasik sokszor hazudják azt, amit hallani szeretnél, csak hogy szexet kapjanak és mellettük maradj, pl te vagy neki az igazi, veled akarja leélni az életét. Heti 2x alig bír elviselni, hogy tudna elviselni hosszútávon? Teljesen jogosak a kétségeid, a hiba nem benned van.
Fiatal vagy még ahhoz, hogy egy sehova sem vezető, kapcsolatnak nem nevezhető valamire pazarold a legszebb éveidet. Persze először fáj, aztán ha megismersz egy rendes srácot, aki alig várja, hogy lásson, és szervezi a közös programokat (rendes programokat, nem átmenni hozzá dögleni!), akkor vered a fejed a falba, hogy hogyan pazarolhattál ennyi időt egy ilyen nagyra nőtt gyerekre.
Hát programokból nincs hiány, sőt ez zavarta is őt egy idő után, hogy csak otthon punnyadunk és nem csinálunk semmit. Azóta ez változott és minden hétvégén kimozdulunk, programokat szervezünk.
Egyébként gondoltam rá én is, hogy igazából annyira nem szeret, csak kényelmes neki a kapcsolat. De annyira össze tud zavarni, mert mellette meg keres minden nap, felhív telefonon mert hallani akarja a hangom, érdekli mi van velem stb... Szóval ezekkel nincs gond.
Meg mikor együtt vagyunk is érzem rajta, hogy szeret mert kedves és igyekszik mindig a kedvemben járni és kedveskedni. Szóval csak ez zavar össze.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!