Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha a férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a férfi azt mondja, hogy a puncimat szereti rajtam a legjobban?

Figyelt kérdés
Teljesen ledobbentem..2 hónapja vagyunk együtt és konkrétan ennyi, amit mondani tud. Egyébként is folyton csak szexelni akar, alig megyünk valahova..nagyon rosszul esik. 29,32 évesek vagyunk.
2020. febr. 5. 22:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Az, bizonyos érettségi szint alatt, meg ha más nem érdekli benned
2020. febr. 5. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Szakadok 🤣🤣🤣🤣🤣
2020. febr. 5. 22:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Am csak megdugni akár. Tuti nem. Szeret
2020. febr. 5. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Akar*
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Gazdag a szókincse. 😂
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak lehet normális, ettől még gáz. Már csak azért is, mert ahogy mindig van egy nagyobb hal, úgy mindig van egy olyan nő, akinek formásabb mellei, feszesebb feneke és szebb puncija lesz. A szexualitás nyilván fontos egy párkapcsolatban, pláne ennyi idősen, de ha 2 hónap után ez az egyes számú érv melletted, akkor valamelyikőtökkel komoly baj van. A kérdés alapján a pároddal.
2020. febr. 5. 22:37
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Lehetne, ha te csak szexkapcsolatot akarnál... de így nem az!
2020. febr. 5. 22:41
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

A kérdés hogy mikor és milyen kontextusban mondta. Szex után én is mondtam már ilyent a páromnak és nem akartam ezzel megbántani.

Az viszont elgondolkodtató, hogy nem mentek szórakozni és csak szexelni jártok össze,mert ez inkább egy szexkapcsolatnak tűnik. A szüleinek , családjának, barátainak bemutatott már téged?

2020. febr. 5. 22:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen, bemutatott.
2020. febr. 5. 22:58
 10/16 anonim ***** válasza:
24%

Őszinte. Mi ezzel a baj? En meg azt szeretem a pàromban a legjobban ahogy szopik. Soha egyetlen nőm nem szopott igy.

5 éve együtt vagyunk, szeretem, tisztelem, eszem ágában sincs megcsalni. Nem csak a szex miatt vagyok vele.

2020. febr. 6. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!