Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha a férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a férfi azt mondja, hogy a puncimat szereti rajtam a legjobban?

Figyelt kérdés
Teljesen ledobbentem..2 hónapja vagyunk együtt és konkrétan ennyi, amit mondani tud. Egyébként is folyton csak szexelni akar, alig megyünk valahova..nagyon rosszul esik. 29,32 évesek vagyunk.
2020. febr. 5. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
2 honap után mit vársz?szerintem nem gáz.na majd 1 év után kérdezd meg
2020. febr. 6. 08:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet mindketto naponta uti a masikat, erettsegi nelkul. Sajnos a kontextus ismerete nelkul mehez erre valaszolni. Lehet nagyon undorito dolog, lehet, hogy orulnod kellene neki. Mi ezt nem tudhatjuk. Nagyon fura emberek leteznek.
2020. febr. 6. 09:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem arról van szó, hogy tanulatlan/én tanulatlan vagyok. Értelmiségi férfi, naponta kell emberek elé kiállnia beszélni..nekem meg tényleg csak ilyet tud mondani. Kezdek kiábrándulni belőle sajnos.
2020. febr. 6. 12:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként sokat beszélgetünk, értelmes dolgokról, művészetről..de mikor kérdeztem, mit szeret bennem a legjobban, azt mondta: az arcodat, a puncidat. Én meg csak néztem.
2020. febr. 6. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ide ne keverjük azt, hogy valaki értelmiségi-e vagy sem.

A volt barátom azt mondta, hogy ő a melleimet szereti a legjobban. Én erre megkérdeztem, hogy csak ennyi. Erre azt felelete, hogy még a szemeimet is szereti, de azt nyilván nem tudja, nyalogatni, fogdosni, stb...

Erről ennyit! És ha már felhoztad azt, hogy értelmiségi-e vagy nem. Na ő az volt, és mégis néha kritikán aluli volt a stílusa.

Szerintem ne döbbenj le, csak mert nem azt mondta, amit te elvártál vagy egy romantikus filmben mondanak a férfiak.

Tőle ennyi telik.

"alig megyünk valahova" Szerintem a szexen kívül próbáljatok meg kommunikálni is. Mondjuk te mondhatnád, hogy van egy tök jó kis hely és szívesen megmutatnád neki, stb...stb...

Ők a célozgatásból és a durciból nem értenek semmit.

Próbáljatok meg beszélgetni, megismerni egymást.

2020. febr. 6. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, mi mindig ilyesmiket mondunk hogy mindent, vagy a lelkedet a legjobban, stb. En nem tudnék ilyet mondani a szerelmemnek amit o mondott neked, max viccbol. De en nem szeretek ilyenekkel viccelni egy holggyel.

Ha tenyleg ertelmesegi, nem ertem miert mondhat ilyet. Ha nem fogta meg a belsod, akkor nem valami jo. De lehet csak viccelt, a ferfiaknak szokott neha olyan humoruk lenni, amit a nok nem ertenek es megsertodnek, a ferfi meg nem is tudja, hogy mi tortent.

2020. febr. 6. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!