Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a férfi azt mondja, hogy a puncimat szereti rajtam a legjobban?
Szerintem ide ne keverjük azt, hogy valaki értelmiségi-e vagy sem.
A volt barátom azt mondta, hogy ő a melleimet szereti a legjobban. Én erre megkérdeztem, hogy csak ennyi. Erre azt felelete, hogy még a szemeimet is szereti, de azt nyilván nem tudja, nyalogatni, fogdosni, stb...
Erről ennyit! És ha már felhoztad azt, hogy értelmiségi-e vagy nem. Na ő az volt, és mégis néha kritikán aluli volt a stílusa.
Szerintem ne döbbenj le, csak mert nem azt mondta, amit te elvártál vagy egy romantikus filmben mondanak a férfiak.
Tőle ennyi telik.
"alig megyünk valahova" Szerintem a szexen kívül próbáljatok meg kommunikálni is. Mondjuk te mondhatnád, hogy van egy tök jó kis hely és szívesen megmutatnád neki, stb...stb...
Ők a célozgatásból és a durciból nem értenek semmit.
Próbáljatok meg beszélgetni, megismerni egymást.
Nem tudom, mi mindig ilyesmiket mondunk hogy mindent, vagy a lelkedet a legjobban, stb. En nem tudnék ilyet mondani a szerelmemnek amit o mondott neked, max viccbol. De en nem szeretek ilyenekkel viccelni egy holggyel.
Ha tenyleg ertelmesegi, nem ertem miert mondhat ilyet. Ha nem fogta meg a belsod, akkor nem valami jo. De lehet csak viccelt, a ferfiaknak szokott neha olyan humoruk lenni, amit a nok nem ertenek es megsertodnek, a ferfi meg nem is tudja, hogy mi tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!