Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Menthetetlenül szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthetetlenül szerelmes vagyok, Ti mit tennétek? Segítség!

Figyelt kérdés

Van egy oldal ahol kérdéseket lehet feltenni és mások válaszolhatnak rá. Viszont van ilyen privát üzenet küldési lehetőség is. Mindegy, nem ez a fontos.

Valahogy elkezdtem beszélgetni egy "Halhatatlan Halandó" nevű hölggyel privátban és úgy érzem beleszerettem.

Már csak rá gondolok és masztizni is csak úgy tudok ha rá gondolok, de nem tudom őt kiverni... a fejemből!

Ez nem lehet igazi szerelem hiszen személyesen nem is ismerem.

Segítsetek!

Ilyen van? Szerelmesnek lenni valakibe akit nem is ismersz igazán? Meg hogy másra nem megy a maszti? De még rá is bűntudatom van, nem tudom miért.

Mégis úgy érzem menthetetlenül szerelmes vagyok és mindent megtennék hogy egyszer találkozhassak vele és elmondjam milyen fantasztikus lány!

😭😭😭

#szerelem #romantika #viszonzatlan szerelem #szívfájdalom #világ körüli út szíved hölgyével #minden este sírni
2020. febr. 16. 12:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Amúgy mi miatt zúgtál így belém? Mert ez engem nagyon meglepett."

Amiatt hogy olyan vagy amilyen vagy!

"Én (szinte) mindenkinek visszaírok. Többen is megjegyezték már hogy járnának / lefeküdnének velem, de egyiknél se volt ilyen durva a helyzet..."

😞

"Ha meg itt tartunk te ki is vagy pontosan? Csak mert van kb 3700 privátom, az üzenetek feladója szinte mindig férfi, a neved meg nem írja a kérdésednél..."

Egy vagyok a 3700-ból. Jobb is ha nem tudod, nem akarom hogy többet ne írj vissza. Ez egy olyan dolog amit sosem fogsz megtudni kedves A.

Légy boldog és ne foglalkozz velem! Biztos lenne választási lehetőséged. Jobbnál jobb pasik vesznek körül és eszik minden szavad. Biztos nem választanál engem. Pedig átúsznék érted egy tengert is!

Vigyázz magadra! 😘

Légy jó!

Légy önmagad! 💝

2020. febr. 16. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Beteg vagy fiam.
2020. febr. 16. 13:28
 13/20 A kérdező kommentje:

#12: Nem véletlen ilyen picike az E-péniszed.

32%

2020. febr. 16. 13:28
 14/20 anonim válasza:
65%
Huha...te most a tesómról beszélsz kedves kérdező xD
2020. febr. 16. 13:38
 15/20 A kérdező kommentje:
#14: Legalább te láthatod személyesen. Fantasztikus lány. ;)
2020. febr. 16. 14:41
 16/20 anonim válasza:
100%
Igen az :D amikor alszik xD
2020. febr. 16. 14:58
 17/20 StevenUp ***** válasza:
77%

Mint valami online éjjel a nappal Budapest...

Hányok ettől... Nem lett volna jobb privátban folytatni?

2020. febr. 16. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
5, akkor nézd meg a szexualitás kategória toplistáját. Valszeg nem rólad van szó ha te 2018 óta nem használod ezt a felhasználónevet. Valaki nagyon is aktívan használja, a 10. a listán.
2020. febr. 16. 18:34
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

# 18

Az a ,,hiba a mátrixban".

Onnan tudom, mert volt itt valaki, aki egy hosszabb beszélgetés után úgy írt nekem több privátot is, hogy ,,Új üzenet" -> ,,Címzett azonosítója" -> stb. Én meg nem kaptam meg ezeket. Aztán egy idő múlva rámírt a ,,Válaszol" gombbal is, hogy miért nem írok, s végül kisütöttük, hogy bár pl az üzenetküldésnél, úgy írja a nevem, hogy ,,Küldő:Halhatatlan Halandó", az azonosítóm továbbra is 2 szóközzel van.

De ez engem annyira nem érdekel, hogy töröljem ezt a fiókom és csináljak egy másikat...

2020. febr. 16. 18:46
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez nem zárhassa ki azt, hogy valaki használja azt a fiókot. :D

Már ahhoz az e-mail címemhez se férek hozzá, amelyikkel azt csináltam... Bármi megtörténhet.

2020. febr. 16. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!