Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisznek ennyien abban a hülyeségben, hogy létezik igazi?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a predesztinált "van másik feled, akit meg kell találnod" hozzáállás nemhogy káros, hanem röhejes is. És akkor kérdezgetik a párjukról, hogy most akkor ő az igazi? A francokat... Szerintem csak megfelelő létezik, akikkel potenciálisan működhet egy kapcsolat akár egy életen át is, amennyiben találkoznak és összedolgoznak egy kapcsolatban. Ez az igazi hajkurászás meg pont azt sugallja, hogy dobd ki, amint hibát látsz benne, mert valahol Az Igazi vár rád... Mi ez az idióta lányregényes kifejezés, amit felnőtt nők is használnak véresen komolyan? Mármint, én is romantikus vagyok meg hiszek abban, hogy valaki mellett megtalálom a helyem, de ez a túlidealizálás, meg hogy problémákat gyártsak magamnak a férfi mellett, akivel jól érzem magam, hogy vajon ő-e az igazi... Egyszerűen felbosszant, hogy vannak ilyen ostoba nők.2020. febr. 13. 12:19
11/11 anonim válasza:
Nem hiszek ilyenekben régóta. Sok ember nem nő fel agyilag, aztán ennek meg is issza a levét. Én is, te is, sokan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!