Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az Igazi?
Kinőttem a mesékből, köszi.
Amúgy ha szedegeted a másik után a koszos zoknikat, és a kedvencét főzöd, ő meg ágyba viszi a kávét, abból lehet valami. Ez a realitás. Nem az marad melletted, aki falhoz nyom, jól megdug, aztán fél év múlva elfelejt, és másnak írogat. Ez nem erről szól, csak sokan álomvilágban élnek. Sokáig abban éltem én is, sajnos...
A #4-es véleményét osztom, illetve ezt:
"Az 'Igazi' nem létezik. Nincsen. Sehol nem él egy nő vagy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne 'Igazi'. Ehhez nagyon sok szeretet, türelem, lemondás, megértés szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, amelybe a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált." (Popper Péter)
És kiemelném a szerencse fontosságát, mert arra valóban nagy szükség van, hogy találkozz azzal, akivel "kell". Mással hiába dolgozol rajta, sosem lesz olyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!