Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kasszásnőkkel nehéz szóbaelegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kasszásnőkkel nehéz szóbaelegyedni munka közben? Van akinek sikerült?

Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nekik idejük ilyesmire.
2020. febr. 11. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Kasszás Erzsivel könnyű, ha rácsapsz a hátsójára.
2020. febr. 11. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszeresen jársz oda, köszönsz, mosolyogsz, hamar észrevesznek. Bár én nő vagyok, és nem ismerkedési szándékkal, de szinte minden boltban összebarátkoztam pár kasszással. Már akkor is nagyban integetnek, ha meglátják, hogy megyek be a boltba, vagy ha épp feltöltenek, akkor odarohannak köszönni. Párom sem érti, hogy csinálom, én sem, csak kedves és normális vagyok mindenkivel, ahogy én is elvárnám ellenkező esetben.
2020. febr. 11. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

ma nagyon fújt a szél.

remélem holnap már kevésbé fog fújni a szél, mert nagyon idegesittö.

2020. febr. 11. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, sőt, van amikor ők kezdeményeznek. De ha kedves veled, abból még nem következik, hogy ismerkedni akar.
2020. febr. 11. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Az csak a nehéz, hogy ha ő nem akar semmit akkor neki nagyon kínos lesz, te meg max nem jársz oda vissza.

Lassan kell haladni

2020. febr. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!