Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyi ember bukik a túlsúlyosakra, mint amennyi túlsúlyos párkapcsolatban él?
Ízlések és pofonok...
Nagyon sok férfi szereti az olyan csajokat, mint aki a linkeden van, a nők is hamarabb vonzódnak egy mackósabb férfihez mint egy cinegéhez, csak egyik nem sem vallja be nyilvánosan, mert nem trendi.
Végig gondoltam az ismerőseimet, barátaimat, rokonaimat, nem kevés embert és igazad van Kérdező! Mindegyikpár egyik vagy másik tagja, van ahol mindketten túlsúlyosak.
Konkrétan 3 párt gyerekkoruk óta ismerek és már fiatalon is azok voltak, így házasodtak. Ellenben érdekes, hogy mindegyikük szerető és láthatóan boldog házasságban él, a nő kacarászik, a férfi nyugis, kiegyensúlyozott.
Volt egy igazi "sztárpár" a csapatunkban, tényleg szép testű emberek, ...na ők már nincsenek együtt!(?)
Egy értek a 12-essel..
Sokan nem vállalják fel,hogy a Macis pasikra buknak mert most épp az a Trend a fiatalok között akinek ceruza vádlija van.
Sokan a kapcsolat alatt híznak el vagy ne adj isten betegek lesznek.
És Nem minden a külsőről szol azért !!!
Hasonló vagyok mint a képen, sose volt ismerkedéssel gondom s minden kapcsolatom évekig tartott, mosolygós vidám természet vagyok szerintem ezért is inkább.
Nem mindegy a személyiség, hogy amúgy igénytelen az ember s nem is próbál sportolni, kiegyensúlyozottan enni vagy normálisan nőies a kisugárzása, öltözködése,viselkedése.
Ezek a mindennapokban jobban latba esnek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!