Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a tanáromba! (meleg téma)
19 éves végzős meleg gimnazista fiú vagyok, és hát egy kicsit belehabarodtam a 28 éves angoltanáromba. Kezdetektől fogva nagyon tetszik, de nem csak külsőre, hanem a személyisége is nagyon vonzó, és imádom, hogy mindig mosolyog, mindenkivel kedves, és ezen kívül hatalmas a tudása is. Pár hete megtaláltam őt az egyik meleg társkeresőn, és egyből megdobbant a szívem, hogy nem lehetne reménytelen a dolog, viszont...
Viszont mégiscsak a tanárom, és fura lenne, ha elkezdenék flörtölni vele. Szerintetek merjek nyitni felé? Esetleg a társkeresőn printeljek, vagy írjak neki? Nem akarom, hogy akármelyikünknek is baja legyen ebből, de teljesen oda vagyok érte, és vágyom rá, hogy vele lehessek, átöleljen, megcsókoljon... Mit csinálnátok ti a helyemben? Érdemes megpróbálni, vagyengedjem el inkább?
9-10 év korkülönbség semmi, nálunk az egyetemen egy 50-es tanár hagyta ott a családját egy 22 éves végzősért, bár elvileg az ő házassága már előtte se működött olyan jól, mivel a felesége (vagy jegyese, most nem tudom pontosan) az ország másik végében tanított...A volt diákkal meg egymás melletti lakásba költöztek, bár nem tudom, ez mennyire hosszútávú/monogán kapcsolat.
Szerintem semmiképp se a társkeresőn írj neki, óra után maradj vele beszélgetni, mondd el, téged a tantárgyának melyik része érdekli. De ha te nem jössz eb neki külsőre, akkor sajnos hiába, szóval ez nagyban függ attól, te vonzó vagy-e a szemében. Gimiben amúgy elvileg nem legális a tanár ó-diák kapcsolat, bár sok dolog nem az papíron, mégis csinálják az emberek nap, mint nap :"D. Meg te is nagykorú, felnőtt ember vagy, elvileg azt csinálsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!