Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem a tanáromba! (meleg téma)

Figyelt kérdés

19 éves végzős meleg gimnazista fiú vagyok, és hát egy kicsit belehabarodtam a 28 éves angoltanáromba. Kezdetektől fogva nagyon tetszik, de nem csak külsőre, hanem a személyisége is nagyon vonzó, és imádom, hogy mindig mosolyog, mindenkivel kedves, és ezen kívül hatalmas a tudása is. Pár hete megtaláltam őt az egyik meleg társkeresőn, és egyből megdobbant a szívem, hogy nem lehetne reménytelen a dolog, viszont...

Viszont mégiscsak a tanárom, és fura lenne, ha elkezdenék flörtölni vele. Szerintetek merjek nyitni felé? Esetleg a társkeresőn printeljek, vagy írjak neki? Nem akarom, hogy akármelyikünknek is baja legyen ebből, de teljesen oda vagyok érte, és vágyom rá, hogy vele lehessek, átöleljen, megcsókoljon... Mit csinálnátok ti a helyemben? Érdemes megpróbálni, vagyengedjem el inkább?

2020. febr. 10. 13:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Engedd el!
2020. febr. 10. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
38%

Hagyd békén!

Az is lehet valaki a képével kamu profilt gyártott.

Ha meg meleg is főleg hagyd békén, mert őt ezért kirúghatják...

2020. febr. 10. 13:44
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem minden lánnyal csinálhatja a tanàrnéni ne vedd komolyan
2020. febr. 10. 13:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd meg mindenképp amíg végzel, már nem sok idő. Ha még akkor is komolyan gondolod, akkor diszkréten felhozhatod a témát - akár online térben is -, de mindenképp csak azután, hogy megszűnt köztetek a tanár-diák viszony.
2020. febr. 10. 14:17
 5/14 anonim válasza:
75%
Belezúgtál, kész. Nem kell mindig happy enddel végződnie egy szerelemnek. Ne közeledj felé, csak bajod lenne belőle.
2020. febr. 10. 16:08
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nyugodtan, bár számolj vele, hogy kicsi az esélye egy tartós kapcsolatnak.

Nem kell annyira túlgondolni, mint ahogy előttem írták.

Én 28 vagyok, 18 a barátom és komoly kapcsolatban vagyunk már jó ideje.

2020. febr. 10. 18:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Profilja szerint komoly kapcsolatot keres, és annyira gyönyörű szemei vannak. Viszont, ha el nem is engedem, lehet jobb lenne mégis kivárni azt, hogy leérettségizzek, mert nem szeretnék neki semmi rosszat. Csak tudjátok minden nap látom őt, és annyira nehéz kibírni, hogy ne ugorjak a nyakába.
2020. febr. 10. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Anno a tornatanárommal voltam így nyolcadikban,bár én nem szerelmes voltam bele,csak kívántam.Akkoriban még 14 évesen végeztünk az általánosban.Tök véletlen,de még azon a nyáron összejöttem vele egy meleg baráti társaság bográcsozásán.
2020. febr. 11. 10:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz, amit csináltam. Planetromeon hagytam neki egy bejövős printet, erre megnézte a profilomat...
2020. febr. 15. 15:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Így jártál.
2020. febr. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!