Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a tanáromba! (meleg téma)
19 éves végzős meleg gimnazista fiú vagyok, és hát egy kicsit belehabarodtam a 28 éves angoltanáromba. Kezdetektől fogva nagyon tetszik, de nem csak külsőre, hanem a személyisége is nagyon vonzó, és imádom, hogy mindig mosolyog, mindenkivel kedves, és ezen kívül hatalmas a tudása is. Pár hete megtaláltam őt az egyik meleg társkeresőn, és egyből megdobbant a szívem, hogy nem lehetne reménytelen a dolog, viszont...
Viszont mégiscsak a tanárom, és fura lenne, ha elkezdenék flörtölni vele. Szerintetek merjek nyitni felé? Esetleg a társkeresőn printeljek, vagy írjak neki? Nem akarom, hogy akármelyikünknek is baja legyen ebből, de teljesen oda vagyok érte, és vágyom rá, hogy vele lehessek, átöleljen, megcsókoljon... Mit csinálnátok ti a helyemben? Érdemes megpróbálni, vagyengedjem el inkább?
Hagyd békén!
Az is lehet valaki a képével kamu profilt gyártott.
Ha meg meleg is főleg hagyd békén, mert őt ezért kirúghatják...
Szerintem nyugodtan, bár számolj vele, hogy kicsi az esélye egy tartós kapcsolatnak.
Nem kell annyira túlgondolni, mint ahogy előttem írták.
Én 28 vagyok, 18 a barátom és komoly kapcsolatban vagyunk már jó ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!