Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek is bejönnek az okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is bejönnek az okos férfiak?

Figyelt kérdés
Arra értem, hogy más is van úgx, hogy az izmos kockahas meg macsó kinézet helyett jobban érdekli, hogy a fiú értelmes, okos legyen és mondjuk valamilyen tudományban jártas? Értsen a matekhoz, infóhoz stb.
2020. febr. 8. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Tanár vagyok. Köszönöm h elmindhattam 😂
2020. febr. 8. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Sok nőnek bejön az intelligencia, akinek pedig nem az nem annak megvan az oka.
2020. febr. 8. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

Értek az infóhoz és a matekhoz, munka után pedig járok edzeni, különben tönkretenne az ülőmunka. A párom is ilyen. Nem vagyunk testépítők, de szép izmos nőies ill. esetében férfias alakunk van. Miért kellene választani, nagyon sok informatikus kollégám edz és szép alakja van, nem egy férficsöcsös kocka a legtöbb.

Az, hogy valaki mit tanult és mit dolgozik, nem kapcsolódik semmilyen szinten ahhoz, hogy mit csinál utána/mellette. És nem ismerek olyan tanulmányt, ami azt hozta volna ki eredményül, hogy aki napi 1-2 órára felemeli a valagát, annak gyengébbek lennének a kognitív képességei.

2020. febr. 8. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Szép dolog, ha valaki okos, intelligens, de attól még nem kell telesząrt búvárruhaként kinézni.
2020. febr. 8. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
És a lányok hogy vannak a magas erzelmi intellgianciával rendelkező fiúkkal akikkel lehet beszélgetni és támogatja őt mindenben, na meg persze értelmes is, humora is van. Csak nem kigyúrt mint a többi unalmasabb😄
2020. febr. 8. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 ös vagyok ez egy kérdés, elírtam😅
2020. febr. 8. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azé milyen komoly már, hogy sokan azt hiszik, azé me infos vagyok meg diplomás vagyok én má okos vagyok meg entellegens. Az a tapasztalatom, hogy csak ahhoz értenek jóesetben ami a szakterületük, vagy még ahhoz se nagyon:) amúgy én is infos vagyok, meg még más is.

ui: az infos szándékosan van rövid "o" betűvel írva, remélem érthető a sok agytrösztnek is:)

2020. febr. 8. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
@7 nyugi cica, nem veszem sértésnek, van más végzettségem és hobbim is
2020. febr. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!