Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy valami más?
Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy fiúval, akivel amúgy elég régóta jóban voltunk. Amíg nem voltunk együtt, teljesen azt éreztem, hogy beleszerettem, azt éreztem a napom fénypontjának, hogy beszéltünk, azt akartam, hogy küzdjön értem (nehezek voltak a körülmények, de ez most lényegtelen). Most, hogy együtt vagyunk, azt érzem, hogy ez enyhült. Lehet, hogy csak magányosnak éreztem magam és emiatt gondolkodtam így? De közben meg ha nem beszélnénk 1 napig, biztos nem bírnám ki, és szeretek vele lenni, szeretem a gondolatait, a humorát, a stílusát stb. De néha meg az jut eszembe, hogy mi van, ha csak becsapom magam és csak az esik jól, hogy tudom, hogy szeret és törődik velem? Ha teljesen biztos lennék abban, hogy szerelmes vagyok belé, ennek nem kéne eszembe jutnia. Vagy ez csak kezdeti fázis lehet, túlaggódom?2020. febr. 4. 23:49
1/5 anonim válasza:
Egy szerelem mindig illúziókkal kezdődik, de aztán megismered a másikat, ez az illúzió realitássá fordul, és sokszor emiatt jön a csalódás/kiábrándultság.
Csak akkor ez valójában nem igazi szerelem. Az igazi szerelem az, amikor a megismerés után IS szereted.
Minden egyéb rózsaszín köd az egyén saját képzelete, ergo “magába” szerelmes ilyenkor az ember. Pontosabban abba a képzetbe amit az adott emberhez társít az elején. ;)
De ez csak az én meglátásom...
2/5 anonim válasza:
Kezdeti fellángolás ez, és amint megkaptad nem érdekelt hiszen már a tiéd. Ez nem szerelem.
3/5 A kérdező kommentje:
De fellángolás inkább ismeretlen/kicsit ismert embereknél gyakori, nem? Mi évek óta ismerjük egymást, szerintem nincs még egy ember, akit ilyen jól ismernék, és ez fordítva is így van, még senkinek se nyíltam meg annyira, mint neki. Egész nap rágondolok, amikor elkezdtünk randizni, izgultam, nehogy rosszul sikerüljön, volt olyan, hogy mesélt valami rossz dolgot, ami történt vele, és azt éreztem, majdnem elsírom magam, annyira fájt, hogy ő szenved. Csak az a bajom, hogy közben meg néha eszembe jutnak ezek a hülye gondolatok, hogy mi van, ha a magányom erős befolyásoló tényező volt abban, hogy így érezzek? Mert akkor már nem olyan őszinte a dolog. :/
2020. febr. 5. 10:33
4/5 anonim válasza:
Te csak akartál valakit, aki fut érted pár kört. Nem vagy korrekt vele.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is csak a maganyod miatt van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!