Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy szerelmes vagyok vagy szexuális vágyaim vannak? Van különbség?
Figyelt kérdés
Egy ideje nem voltam senkivel és akivel most beszélgetek, találkozgatunk, nagyon megmozgat és igazán úgy érem, hogy vonzódok hozzá. Abban biztos vagyok, hogy nemcsak szexuálisan érdekel, mert jókat lehet vele beszélgetni akár komoly dolgokról is, és sokat viccelődünk is. Már egy ideje találkozgatunk és még nem volt szex. Nagyon kívánom már, ebben biztos vagyok. Izgalommal tölt el minden tali, érzem, ahogy megbizseregnek a szerveim. Ez lehet, hogy ilyen korai szerelem vagy inkább csak szexuális vágy?2020. febr. 4. 10:06
1/2 anonim válasza:
A kettőt nem lehet teljesen elválasztani. Ha tényleg érdekel a nő, szeretnéd puszilni, ölelni, időt eltölteni vele, akkor az szerelem.
2/2 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Valóban könnyű a kettőt összekeverni, főleg ilyenkor. Ha szerelem, ez hosszabb távú érzés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!