Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokszor csalódott, de szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor csalódott, de szerelmes, monogámiához szokott nő tud 180 fokot változni és lesz egoista hedonista?

Figyelt kérdés

Vagy ha esetleg lesz is, később nem kapcsol észbe?

De van a másik ellentétes verzió is,hogy ribizliből lesz a legjobb feleség! Mindenre van esély szerintetek? Vagy legbelül senki sem tud változni?

2020. febr. 3. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sithből is lehet jedi, jediből is lehet sith, egyszer ezen az oldalon álsz, aztán meg azon. Simán lehetséges.
2020. febr. 3. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Igen, pl én. A második komoly kapcsolatom nagyon rosszul sült el, megcsalt, otthagyott azrán tlaonba tartott. Aztán elpattant bennem valami és lelkileg eléggé kifordultam. Elkezdtem bulizni, belementem egyéjszakásokba, dugópajtit tartottam. EGgy évig eléggé ámokfutottam. Aztán amikor végre foglalkoztam a lelkem felépülésével, akkor ezek abba is maradtak elég gyorsan. Ma újra van stabil kapcsolatom, de rögös volt az út ide, sok hülyeséggel és nagy meló volt "normalizálódni". A legrosszabb valahol, hogy mivel felrúgtam a saját erkölcsi normáim, amelyek addig éltek bennem, így kicsit úgy érzem, sose kapom vissza azt a sziklaszilárd etikai hitem, ami volt régen.
2020. febr. 3. 22:32
 3/7 A kérdező kommentje:
De a dugópajtik és a kalandok mindig ott lesznek már az életed részeként,és bármikor igényt tarthatnak újra rád,megkeresnek facebookon,írkálnak vagy pedig direkt elmondják a jelenlegi párodnak,hogy ők is ugyanúgy ismerik a tested minden rejtekét. Te pedig úgysem lennél velük bunkó,mert az életedhez tartoznak azok a személyek.
2020. febr. 3. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És ezt te honnan veszed? :D tudják, hogy van párom, na és? Értelmes felnőttek, tudták, hogy nem komolyan gondoltuk egymással, mi a ***ért zargassanak? Egy sem bukkant fel azóta, én sem keresek senkit. Ha meg megkeresnének, udvariasan elutasítom. Nagy kaland.
2020. febr. 3. 23:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból írtam. Az én páromnak is voltak exei,oké soha nem találkoztak de csak a távolság miatt.A facebookon mégis lájkolták egymás képeit miközben állítólag a barátosnőn szerelemből volt velem. Én sokszor felemeltem a hangom ez miatt.. persze,hogy nem tetszett ez az exemnek és nyomta a bölcs dumát,hogy csak jó barátok maradtak,nem jelent már semmit neki,meg akkor vele lenne nem velem.. Számomra ez csak bla bla volt. Tehát a múlt az mindig ott lesz.És a férfiak az exek már csak direkt is próbálkoznak rendületlenül!
2020. febr. 3. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól hogy neked ez a tapasztalatod, nem ez a kőbe vésett törvény. Nekem ez már 4 éve történt, azóta se keresett senki. Senki nem lájkolja senki képét semmi platformon. Így is lehet ám.

Persze ha az exed nem zárta le ezt értelmesen velük anno és jól esett az egójának talonba tartani a kalandjait, akkor megérdemelte, hogy a fejére omoljon a hülyesége.

2020. febr. 3. 23:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Ő mindig azt mondta,hogy nem potyára exek,de attól még az élete részei,és nem tudja eltagadni a múltat ami volt köztük.Ettől ők még ismerősök haverok maradtak. Szerintem ha te is találkoznál egy belvárosi kávézóban egy több menetes kalandoddal tuti nem lennél faragatlan bunkó vele és dumálnál max 10 percet az illetővel. Nem azért mert ismerkedni szeretnél..nyílván nem,csak megmaradtatok ismerősnek és kész. A lényeg,hogy léteznek ilyen helyzetek és ezzel együtt kell élni és elfogadni a másik félnek.
2020. febr. 3. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!