Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lehetetlen manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen manapság átlagos férfiként párt találni?

Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 17:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert sok férfi csak hiszi magáról, hogy átlagos, aztán kiderül hogy egy nyomorék. És elsősorban nem külsőre...
2020. febr. 3. 18:26
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Mert minden kapcsolatban levő férfinek vállalkozása van, meg milliós megtakarítása -.-

Szingli életnél sosem leszel szabadabb 1-3 éven belül vagy szakítás következik be, vagy társas magány

2020. febr. 3. 18:27
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Igaz, én nem vagyok független férfi, de ha az lennék, szerintem találnék. Amúgy inkább átlag alatti vagyok. Persze az is számít hogy milyet találnék.
2020. febr. 3. 18:36
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
Mert a párkapcsolatok időszakának vége, pláne a házasságénak. A nők már nem társat keresnek, hanem egy trófeát, akivel villoghatnak és/vagy valakit, akinek a hátán felkapaszkodhatnak. Az élelmesebb férfiak ehhez alkalmazkodtak, ők orruknál fogva rángatják a csajokat a csillogás ígéretével és ennek megfelelően hetente váltogatják, kivel vannak. Az átlagos férfi ehhez képes unalmas a mai nőknek.
2020. febr. 3. 19:04
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Akkor ne legyél átlagos. Látod, neki se keze, se lába, mégis van barátnője.

2020. febr. 3. 19:50
 16/21 anonim ***** válasza:
22%
#15 viszont tele van dellával :)
2020. febr. 3. 19:52
 17/21 anonim ***** válasza:
40%
Mert a legtöbb átlagos férfi átlagon felüli nőkbe botlik....
2020. febr. 3. 20:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert a mai nőknek csak ők jönnek be:

[link]

2020. febr. 3. 20:58
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Azert mert az instas 25 eves csajokat vizslatod.
2020. febr. 3. 21:10
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

"viszont tele van dellával :)"

Ezt honnan veszed? Egyébként meg ha van pénze, azt magának köszönheti. Otthagyta az anyja a kórházban, nincsenek végtagjai, mégis vitte valamire. Lehet utána csinálni.

2020. febr. 3. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!