Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Van valaki, aki iránt nem tudom, mit érzek. Nem ismerem annyira. Mindig elképzelem, ahogy megölel, megsimogat és megvigasztal, ha szomorú vagyok. Sokat gondolok rá, gyakran hiányzik. Előfordul, hogy elképzelek vele közös szituációkat.

Nem akarom ezt a helyzetet elfogadni.

Szerelmes lennék, vagy csak tetszik nekem?

2020. febr. 1. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Ábrándozol, mert tetszik neked. Ismerd meg, aztán lépj felé! Bármi alakulhat belőle.
2020. febr. 1. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Beszélgess vele, ismerkedj vele, lehet hogy jól is kisülhet a dolog, adj magadnak egy esélyt!
2020. febr. 1. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem belé vagy szerelmes, csak a képbe, amit róla elgondoltál. Írod, hogy nem is ismered...
2020. febr. 1. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

Intézd úgy, hogy sokat légy a látómezejében, lásson, észrevehessen. Ha megtetszel neki, ő majd közelít, hacsak nem anyámasszony katonája. Ha látod, hogy bátortalan, akkor lépj Te, aztán majd alakul valamerre.

f.

2020. febr. 1. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem szerelem, de az előszobája. Ha szerelmes leszel, azt tudni fogod.
2020. febr. 1. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Ismerd meg, aztán meglátod milyen ember
2020. febr. 1. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

"Nem akarom ezt a helyzetet elfogadni."

Miért nem akarod?

2020. febr. 1. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Kezdődő szerelem. Ismerd meg
2020. febr. 1. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!