Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy már nem vagyok szerelmes belé? Vissza jöhet a szerelem?
2 hónapja hogy összejöttem egy szaktársammal. Az elején még nem voltam egyáltalán belé szerelmes de nagyon vonzónak találtam és úgy véltem, minden adott volt vele kapcsolatban hogy egy pár legyünk ( és még mindíg így érzem ). Nem ilyedtem meg még az elején hiszen az exembe sem lettem egybôl szerelmes.
1 hónap után elkezdtem érezni valamit. Akkor ki is mondtuk egymásnak elôször hogy szeretlek.
Viszont már 2 hete megint úgy vagyok mint az elején. Nem érzek semmit ha megöleljük egymást és ha csókolózunk. Az utolsó szexnél meg nem éreztem semmi extrát :/
Köszi a bölcs válaszokat! :)
Nem nagyon jöhet a szerelem..
Én is így vagyok együtt a barátommal és soha nincs azaz érzésem,hogy a mellkasom szétfeszít és ölelem és arra gondolok,hogy ne legyen vége soha..
Egyszerűen csak jó vele lenni,kedves,megbízható,szeretek a közelében lenni,nyugalmat áraszt.
El kell dönteni,hogy ez elég e nekünk,? Vagy inkább keresgélünk a nagy szerelem után ami lehet el sem fog jönni?vagy ha el is jön milyen alak lesz?
Nem olvastam végig, csak a kérdést, meg elég volt csak az első sort olvasni...
Hirtelen fellángolás volt csak a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!