Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy magas, jóképű, izmos fiút arra hogy egy
duci lánnyal összejöjjön?
Irigy és gonosz vagy, hiába tartod magad külsőre szépnek a belső értéked 0 , annak a duci lánynak meg lehet nagy szíve ,jó humora , remek kisugárzása van ezért kell ő a fiunak és nem te ! :) És ilyen felfogással épeszű férfinak soha nem is fogsz kelleni ;)
2020. jan. 30. 14:39
42/69 A kérdező kommentje:
Hát pedig sok pasi örülne ha velem járhatna.Honnan tudnátok hogy én milyen vagyok?Nem tudom elképzelni hogy lehet vonzódni egy ilyen lányhoz.Anyukám 40 éves és sokkal jobban tartja magát mint némelyik korombeli lány.Sőt még apukám is jár edzeni mert mi nem vagyunk igénytelenek hogy elhanyagoljuk magunkat.
A világ nem elképzeléseid szerint működik. Nem határozhatod meg mások számára hogy éljenek, mit gondoljanak, mit érezhetnek csak azért mert te "nem tudod elképzelni". "Sok pasi örülne ha veled járhatna" - de te egyet se találsz...
2020. jan. 30. 19:17
Mindenki örülne😂😂😂 egy felszínes irigy féltékeny kislànynak. Ja, azért rinyàlsz itt oldalak óta, hogy csak olyanok próbàlkoznak be nàlad akik nem ütik meg a mércéd.
Fogd fel, hogy egy valamire való kapcsolatban az érték nem csak a külsőségekben van.
2020. jan. 30. 19:25
45/69 A kérdező kommentje:
Mit tud neki adni az a lány amit én ne tudnék?
Elfogadást! Te idióta!
Ki tudna veled természetes lenni? Ha neked ilyen elvárásaid vannak másokkal szemben is?
Senki nem fog elfogadni, mert kirakatban élsz!
2020. jan. 30. 20:00
Önmagadon kívül képtelen vagy bárki mást látni, más fejével gondolkodni, erre utalnak a "mit tud az a lány adni neki amit én nem" stb mondataid. Igazából sajnállak. Felszínes plázacica jut rólad az eszembe, aki sír, hogy sose talál komoly kapcsolatot, mindenkivel "gáz van", de azért olyanokat mindig talál, akikkel "valami hibázik", de ideig-óráig jók, amíg kitartatja magát velük, tljesítik luxus igényeiket, amíg vesznek neki kocsit, ezt-azt, utána meg jöhet a szakítás.
2020. jan. 30. 20:09
És gyerekek még mindig hajtja tovább. 5 oldalon keresztül. Egyszer sem akad fenn azon, hogy mindenki konkrétan egy idiótának titulálja már.
Elmondom nektek, ez a lany nem irigy. (Pontosabban de, de nem ez a ). Ez a csaj borzasztóan tele van önbizalomhiannyal. Egyfolytában magat akarja megerősíteni és azt, hogy az a lany mennyivel rosszabb nála. Katasztrófa.
2020. jan. 30. 20:10
2020. jan. 30. 20:10
50/69 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy.Ti vagytok az irigyek.Én elégedett vagyok az életemmel és nincs szükségem megerősítésre.Kérlek hogy a kérdésre válaszoljatok és ne az én magánéletemmel foglalkozzatok.
Kapcsolódó kérdések: