Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy magas, jóképű, izmos fiút arra hogy egy duci lánnyal összejöjjön?
1. Mindenkinek màs jön be külsőleg.
2. Abban a lànyban 100% több a belső érték mint benned. Esélyesen elszàllva sincs magàtól úgy mint te.
Felszínes vagy, és irigy.😂
Mindenki a saját súlycsoportjában keressen párt? Miért, van erre törvény? Vagy te fogod megszabni? Te egy istenség vagy? Ki vagy te?
Megmondom én, egy SENKI vagy az írásod alapján. Sok férfi azért nem kezd szép nővel, mert a legtöbbnek a belseje olyan rohadt, mint a tiéd. Nekem is duci barátnőm van és soha nem cserélném le egy gőgös kis hulladékra.
Szerintem túlbecsülöd azt a jelentéktelen tulajdonságodat, hogy nem vagy kövér. Én megelőlegezem a bizalmat hogy te is rendes lány lehetsz, de ha nem jó pasik hajtanak rád, akkor ideje belátni hogy változtatni kell az életfelfogásodon ;P. A súlyos muffokat meg sokan szeretik, köztük én is. A miheztartás végett: sportolni igyekvő, nem túlsúlyos, intelligens, céltudatos férfi vagyok.
28F
Bunkó vagy! Mit érezhet a srác, ha veled kellene szexelnie?
Irigy vagy! Ez az igazság!
A csajnak meg van biztos egy jó kisugárzása, humorral. Elégedett magával!
Egy normális srácot nem érdekli a te fajtád! Fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!