Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi visz rá egy magas, jóképű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá egy magas, jóképű, izmos fiút arra hogy egy duci lánnyal összejöjjön?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársnőm aki nyilvánvalóan súlyproblémákkal küzd és amikor volt a szalagavatós táncunk akkor a barátjával táncolt aki egy kb 195cm magas kigyúrt jóképű srác.Megnéztük face-n és van róla kép ahol félmeztelen van és kockás a hasa meg minden, drága kocsikkal van lefényképezve meg mindig nyaral valahol.A csaj akivel meg táncolt egy szemüveges,pattanásos csaj aki kb 90kg. Annyira nem illenek egymáshoz hogy biztos voltam benne hogy csak valami rokonok vagy valami de az este alatt többször megcsókolták egymást meg szeretgették meg ilyenek. Most az ilyen srácok nem látnak vagy mi? Én szépnek tartom magamat,de nem hiszem hogy lenne esélyem nála,hát akkor egy ilyen kövér lánynak hogy lehet.

2020. jan. 28. 15:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Te keress olyat aki hozzád való, őket meg hagyd.
2020. jan. 30. 13:23
 32/69 A kérdező kommentje:
De nálam mindig csak életképtelen srácok próbálkoznak..
2020. jan. 30. 13:47
 33/69 anonim ***** válasza:
100%

1. Mindenkinek màs jön be külsőleg.

2. Abban a lànyban 100% több a belső érték mint benned. Esélyesen elszàllva sincs magàtól úgy mint te.

Felszínes vagy, és irigy.😂

2020. jan. 30. 13:48
 34/69 anonim ***** válasza:
95%
Rosszakat vonzzol be, mert nem saját életeddel foglalkozol, hanem máséval.
2020. jan. 30. 13:49
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha energiát áldoznál 9önmagadra és nem azzal foglalkoznál: más miért olyan értékrend szerint éli az életét mint amilyen szerint éli, miért azt választja, akit, lehet már rég találtál volna valakit.
2020. jan. 30. 13:51
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű okkal kell ő a 90 kilójàval együtt is inkàbb egy jó pasinak, te pedig okkal , csak olyanoknak akiket lúzernek tartasz. Ezen gondolkozz el. Vagy úgy àltalàban, keress valami elfoglaltsàgot, ne legyen ennyire unalmas az életed, hogy a màsik làny pàrkapcsolatàval foglalkozol és nem magaddal.
2020. jan. 30. 14:09
 37/69 anonim ***** válasza:
93%

Mindenki a saját súlycsoportjában keressen párt? Miért, van erre törvény? Vagy te fogod megszabni? Te egy istenség vagy? Ki vagy te?

Megmondom én, egy SENKI vagy az írásod alapján. Sok férfi azért nem kezd szép nővel, mert a legtöbbnek a belseje olyan rohadt, mint a tiéd. Nekem is duci barátnőm van és soha nem cserélném le egy gőgös kis hulladékra.

2020. jan. 30. 14:15
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlbecsülöd azt a jelentéktelen tulajdonságodat, hogy nem vagy kövér. Én megelőlegezem a bizalmat hogy te is rendes lány lehetsz, de ha nem jó pasik hajtanak rád, akkor ideje belátni hogy változtatni kell az életfelfogásodon ;P. A súlyos muffokat meg sokan szeretik, köztük én is. A miheztartás végett: sportolni igyekvő, nem túlsúlyos, intelligens, céltudatos férfi vagyok.

28F

2020. jan. 30. 14:22
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
Ásd már el magad.
2020. jan. 30. 14:30
 40/69 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó vagy! Mit érezhet a srác, ha veled kellene szexelnie?

Irigy vagy! Ez az igazság!

A csajnak meg van biztos egy jó kisugárzása, humorral. Elégedett magával!

Egy normális srácot nem érdekli a te fajtád! Fogadd el!

2020. jan. 30. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!