Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem talál rám a szerelem? Keresem, de nem találom.
A feleségemmel 5 éve váltunk el, van egy 11 éves fiúnk. Igazából csak annyi volt, hogy egy tini szerelem volt, és 20 év múlva elmúlt, ezért is váltunk el.
5 éve keresem a szerelmet, de nincs semmi.
Voltak kapcsolataim, de nem voltam azóta szerelmes.
Most is kapcsolatba vagyok, de egyáltalán nem vagyok szerelmes belé, csak jó vele az ágyban, meg jókat főz...
Tudom, rossz dolog, de ő meg a pénzemet költi, úgyhogy kvittek vagyunk.
Nem arról van szó, hogy még mindig a volt feleségemet szeretném, mert nem így van.
Nem tudom, miért nem jön össze.
Én egyszer voltam igazán szerelmes. Barátnak indult, eleinte kb. meg sem láttam, sőt taszított. Rendszeresen találkoztunk (egy helyen tanultunk táncolni) aztán úgy alakult, hogy eleinte kis csoportosan, majd csak kettesben mentünk tánc bulikra. Ez idő alatt szép lassan kialakult a szerelem.
Na most ezt azért írtam le, mert ahogy én tapasztaltam, a szerelemhez idő kell. Szép lassan épül fel, gyarapodik. Pont ezért, sok esetben csak akkor vesszük észre, ha már elveszett.
20:54 kérdésére engem is érdekelne a válasz.
Így egy csomó esélyt el is szalasztasz, mert nem kíváncsi ilyen pasira
20:54-es hozzászóló:
Leírtam a kérdésedre a választ már a kérdésben: csak a testi vágyaimat elégítem ki vele, na meg mellesleg jól főz. Ennyi az egész. Azért is vagyok kapcsolatban azzal a nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!