Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejöhetek neki? Ebből később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek neki? Ebből később lehet mindent elsöprő szerelem is?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon kedves, hozzám barátilag közel álló férfi ismerősöm. Igazából 2 hónapja mintha bennem már nem csak baráti érzések lennének, és kezdek egyre inkább belehabarodni, ami azért nagyon problémás, mert ő nagyon-nagyon kétértelmű jeleket küld, pontosan olyanokat ami egyszerre kimeríti a “félénk romantikus” és a “közvetlen fiúbarát” tulajdonságokat, és emiatt gyakran érzem magam az elmém által becsapva.

Mostanában nem is nagyon merek nyitni felé, mert annyira zavarban vagyok a közelében, de igazából azt vettem észre, hogy ő is nagyon abban van. Nagyon gyakran voltak eddig érintések, dícséretek és többször hangoztatta előttem, hogy ő béna ha flörtölésről van szó.

Amikor nem nézek rá, figyel engem, amúgy keveset néz rám. De ezzel én is így vagyok. Nagyon könnyen megérinti a hajam, megigazítja, gyakran hangoztatja, hogy neki én vagyok az esete. Egyszer random megölelt.

Nagyon félénkek vagyunk egymás környezetében, viszont nem tudom, hogy ezt nem-e én beszélem be?

2020. jan. 23. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen, tuti bejössz neki. Mi a legrosszabb, ha nyíltabban kezdeményezel felé? Kalandra fel:)!
2020. jan. 24. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is.
2020. jan. 24. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínű. Viszont a bejövés semmi, attól kapcsolatot nem mindenki akar.

Hány évesek vagytok?

2020. jan. 24. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Ha 20 ev koruliek vagytok, meg elhinnem, hogy toketlen, de van 40 eves ismerosom, aki nagyon adja az ilyet, naiv lanyok meg beveszik es fekszenek.

Aki hozzad mer erni, meg ilyeneket mondani, randira is el merne hivni. Tetszhetsz neki, ahogy ezer masik no is, de nem kell mindentol "szerelembe" esni. Csak azert mondom, mert ilyen semmisegtol mar mindent elsopro szerelmet vizionizalsz.

2020. jan. 24. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!