Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esetleg olyan aki pszichiáterhez került egy mindent elsöprő szerelem után?
Én nem voltam még, túléltem a csalódásokat egyedül.
De azért azt tudom, hogy először nem pszichiáterrel és gyógyszerekkel kellene próbálkoznod, hanem pszichológussal. Aztán majd ha ő úgy gondolja, akkor továbbküld pszichiáterhez. De remélhetőleg erre nem fog sor kerülni, ha normális pszichológust találsz.
Előző vagyok.
Ja és én is életem egyik legnagyobb csalódása után vagyok, de mint láthatod, még ép az elmém. Ne hallgass szerelmes számokat és semmi romantikusat, ha eszedbe jut gondolj másra. Csak néha szánj időt arra, hogy tanulj az eseményekből. És ismerkedj. Ha ezeket betartod, gyorsabban el fog múlni.
A jelenlegi párom zuhant össze az előző kapcsolata után,hogy már küzdött a feledéssel pár hónapja, mikor mi már együtt voltunk. Majd felkeresett egy párkapcsolati tanácsadó pszicho dokit.
Gondolom a megfelelő kérdésekkel és irányitott "feladatokkal" sikerült meggyógyitania Őt.
Most már tökéletesen rendben van a párom és csak rám koncentrál. 6 hónapig vártam rá igy :)
- Részletekért privátban -
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!