Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódtatok már fizikailag olyan emberhez, aki még csak
nem is tetszett?
Figyelt kérdés
Tudom, fura kérdés. De olyan szinten mágneses vonzalmat érzek valaki iránt, akire még csak azt sem tudnám mondani, hogy jóképű, vagy helyes, vagy tetszik. Mi ennek az oka? Volt már ilyen veletek?
Én jártam már így... nem volt helyes a férfi, nagy darab, kopaszodó, vörös képű, nem is a legjobb egészségi állapotú, 60 körüli férfi volt, de olyan intelligens, olyan meleg tekintetű, hangú, érzéki pasi volt, hogy én el tudtam volna képzelni páromként is, a vonzalom kezdett benne kialakulni iránta...mint a mágnes...én emiatt nem szeretek elsőre ítélni senki felett..azért mert nem helyes valaki külsőre, a személyiségével magához vonzhat engem, mint a mágnes...
2020. jan. 23. 09:58
2/18 anonim válasza:
Fizikailag nem tudsz olyanhoz vonzódni aki nem jön be neked. Az nem.fizikai vonzalom. Valószínű,hogy a viselkedése,a kisugárzása ami vonz. A belső értékek ☺
Így hódítanak ügyesen a számunkra külsőleg nem vonzó emberek és emiatt látjuk őket majd csodálatosnak ☺
Én is voltam már így 17 évesen. Bűn ronda fiú volt,tényleg...mindenki kérdezte tőlem,hogy ezt hogyan?Te nem látsz? De én fülig szerelmes voltam ☺
2020. jan. 23. 10:05
3/18 anonim válasza:
Nem.
2020. jan. 23. 10:14
4/18 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Egyik kollégámmal kerültem olyan helyzetbe,hogy bár sosem jött be pasiként, nem is gondoltam arra,hogy bármi lehetne köztünk, mégis egy adott történés kapcsán olyan vonzalmat éreztem iránta ami hónapokig tartott.
Egyszerűen csak annyi volt,hogy egy fárasztó nap után megmasszírozta a hátam. Olyan villámcsapásként ért az érintése,hogy rögtön beleborzongtam..persze pozitívan értelmezve...
2020. jan. 23. 10:19
5/18 anonim válasza:
ahaa, de nagyon elveszett voltam, ő meg foglalkozott velem... de erőszakosnak is tűnt, meg eszelősnek, elutasítottam, de közben mégis közeledtem, szóval nem mondtam ki. Aztán megtudtam róla, hogy jajjőegyaranycukiember...akkor dühös voltam magamra, aztán kiderült, hogy mégse, ahogy megismertem, összevissza kamuzik meg nagyon idétlen. Szóval mégse bánom, hogy nem lett semmi, oka volt.
2020. jan. 23. 11:06
6/18 anonim válasza:
Ilyen nincs. Van külső és belső vonzalom is,egyiknek teljesülnie kell.Vagy egy esemény kapcsán,vagy valamilyen belső érték tetszik meg,amit eddig nem ismertél benne.
2020. jan. 23. 11:45
7/18 anonim válasza:
"vonzódok valakihez, aki nem teszik"
ilyen nincs, ez ellentmondás
aki nem jön be azt max kedvelni tudod mint embert, de a kettő nem ugyanaz
2020. jan. 23. 12:18
8/18 A kérdező kommentje:
Próbálok pontosítani: nem tartom visszataszítónak, vagy rondának, de ha ránézek, nem az jut róla eszembe, hogy hmm, de jól néz ki. Pl hízott most 10-15 kilót, nagy a hasa, nagy a feneke, mégis imádom! Vannak belső értékei, hogyne lennének! Jó vele lenni, jó hozzá bújni. És igen, fizikailag, szexuálisan nagyon is vonzódom hozzá. Nem volt még ilyen tapasztalatom, korábban mindig olyan pasik tetszettek, akik bejöttek külsőre is. Róla az első benyomásom az volt, hogy de csúnya, szegény. Aztán mégis...
2020. jan. 23. 12:36
9/18 anonim válasza:
Uhh, volt. Annyira ronda fiú volt. Én mégis annyira láttam benne valamit, kívántam vagy évekig. Olyan kisugárzással mászkált..
2020. jan. 23. 12:37
10/18 anonim válasza:
Eddig egy párom volt, aki eleinte is tetszett külsőre is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!