Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom ez most szerelem-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom ez most szerelem-e vagy csak sex?

Figyelt kérdés
Már egy ideje sexelunk a fiuval kb egy honapja es nem olyan regen kimondta hogy szeret. Azota ez mar megtortent tobbszor is viszont van egy olyan erzesem hogy amugy nem szeret csak azt akarja hogy ne mondjam ki hogy nem akarom ezt tovabb csinalni. Nem vagyunk egyutt viszont en jeleztem fele hogy szeretnek tobbet ettol mint csak sex. Egy helyen dolgozunk es nem igazan szokott velem foglalkozni nap kozben sott szinte leszar, általaban este nem szokott keresni nagy reszben en keresem es jelzem hogy jo lenne egy kicsit egyutt lenni talalkozni. Amikor este egyutt vagyunk nagyon aranyos mindig olelget,puszilgatja a homlokom az arcom,minden cuki dolog. Viszont mivel napkozben leszar igy nemtudom eldonteni valojaban mi is ez.. amikor mondtam neki hogy tobbet szeretnek azt mondta erre meg varunk kell..es ennyi🤷🏿‍♀️ Mit tennetek a helyemben ? Varjak ra vagy hagyjam menni ?

2020. jan. 21. 23:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak sex
2020. jan. 21. 23:18
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Ez egy komoly személyiségzavar lehet nála. Két szerepet eljátszani. Szörnyű.
2020. jan. 21. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Attól fél, hogy a munkahelyen nem néznék jó szemmel? Nem tudom biztosan, de nekem csak úgy nem hazudtak szerelmet sosem.
2020. jan. 21. 23:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudja hogy kell lebeszélni rólad a bugyit. Csak szexkapcsolatot akar, arra jó vagy neki másra nem, különben felvállalna mások előtt.
2020. jan. 21. 23:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
"Egy helyen dolgozunk es nem igazan szokott velem foglalkozni nap kozben sott szinte leszar" A qrvaéletbe! Nem qrogat munkaidöben, munkahelyen? Tarthatatlan!
2020. jan. 22. 00:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mire kéne várni?

Ha komolyat akarok és a nő is , akkor azonnal ugrom. Ennyi, a többi mellébeszéd...

F36

2020. jan. 22. 00:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Egy helyen dolgozunk es nem igazan szokott velem foglalkozni nap kozben sott szinte leszar,"

Ez teljesen természetes.

Azt nem értem, hogy miért mész egyáltalán bele egy ilyen kapcsolatba? Ha rögtön szétdobod a lábad, akkor nem sok férfi akar tovább menni.

2020. jan. 22. 01:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat😳 jott minen fele amibol azt tudtam leszűrni hogy akkor hagyjam a fenebe a fiut?
2020. jan. 22. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha bírod hagyni a fenébe, akkor igen.
2020. jan. 22. 07:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak szex.
2020. jan. 22. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!