Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok hozzá ha egy férfi megállítana az utcán, és azt mondanná:Ha nem lesztek azonnal a barátnője, akkor számára már nincs értelme az életének? Nincs minek éljen.
Megmutatnám merre van a legközelebbi híd, vagy vonat/villamos, hogy hajrá!
De előtte pofán röhögném!
Ha fordítva lenne az eset, megpróbálnék elbeszélgetni vele. Lehet csak pár kedves szó kell hozzá, hogy eltántorodjon az öngyilkosságtól.
F
Én is a pofozkodóra gondoltam.😀😀😀
Figyi, ne menj oda senkihez az utcán. Miért akarod mindenképpen rémisztgetni az embereket az utcán, hm?
Aki így kimondja, az jellemzően nem gondolja komolyan, csak a szája jár és figyelemre vágyik, eszében sincs tényleg megtenni. Ha meg mégis, akkor vagyok annyira érzéketlen, hogy ne rendítsen meg. Napjában rengeteg, számomra idegen hal meg, akik bizonyára értékes és jó emberek, sokaknak biztos hiányozni fognak, de nem lehet minden halál traumáját a saját vállunkra venni, abba rövid úton belerokkannánk.
Amúgy ha csak úgy idegenként hozzám szól valaki, nem tudnám komolyan venni egyébként sem az ilyen irányú kijelentését. Mire alapozva mondja ezt, mire alapozva akarja, hogy a barátnője legyek? Semmit se tud rólam. Az alapján, amit meg én tudok róla, én lehetek az 500. nő, akinek aznap csak azon az utcán ezt a szöveget mondta. Nincs alapom nekem sem igazán a szívemre venni a helyzetet.
Amúgy nem, érzelmi zsarolókkal eleve nem kezdenék. Ultimátumot se adjon senki, párkapcsolatban sem, nemhogy idegenként az utcán. Szóval én is csatlakozom a többiekhez, hogy tovább irányítanám a legközelebbi villamosmegálló felé, és sok sikert kívánnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!