Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy az ember megérzi hogy ki lesz a férje?
Én azt mondogatom mostanában az egyik tanáromra sok csalódás után, hogy ő lesz a férjem. Viccből. Na de minden viccnek a fele igaz. Ma szuperlájkoltam is a tinderen. 😂
Hát, remélem nekem is lesz ilyen szerencsém. 😁
13 voltam. Első látásra szerelem. Olyan mély szeretet én soha, senki iránt nem éreztem előtte. És egyszerűen tudtam. Tudtam, hogy ő lesz a férjem. Tudtam, hogy ő életem szerelme. Igazából az életemnél is fontosabb volt az, hogy ő jól legyen. Mindenki érzékelte köztünk ezt a köteléket ÚGY, hogy sooooha senkinek nem beszéltünk róla. Borzasztóan megsértettem mielőtt szerelmet vallott volna nekem. Én nyilván nem tudtam, hogy ez a cél. Nem találkoztunk egész nyáron, 1. nap a suliban én elsüllyedtem szégyenemben amikor megláttam. Képtelen voltam a bocsánatkérésre, mert nem ismertem rá módot, hogyan kérhetnék bocsánatot egy ilyen nagy sérelem miatt. Pár héttel később a barátaink Tőlem kértek engedélyt :D :D hogy összehozhatják-e az egyik lánnyal. SEGÍTETTEM, mert ha én nem.. Akkor ő legyen boldog.
Borzasztó, kegyetlen fájdalmas kamaszkorom volt. Onnantól még 6 évig szentül hittem, hogy visszatalálunk egymáshoz. Csak ki kell várnom. Borzasztó, borzasztó, borzasztó évek voltak. Majd mikor már 20 voltam tudtam, hogy el kell kezdenem nyitni más fiúk irányába. Még 3 év kellett, hogy elfogadjam, lehet más mellett fogom leélni az életem. Eközben neki már kapcsolata volt egy lánnyal, kb 5 éve.
Ekkor találkoztunk, és elmesélte mi történt vele az elmúlt 9 évben.. A lány átsegítette élete legmegpróbáltatóbb, kilátástalanabb évein. Szóval itt történt bennem egy átfordulás. Előtte szimplán utáltam a lányt, de innentől elengedtem az érzéseim. Kizárólag hálás voltam, amiért ő ott volt, és őrizte, szerette.
Itt, 23 évesen kezdtem el igazán ismerkedni, magamért.
3 év alatt behoztam a 10 év lemaradásom. :D
Eddig a legtöbb amit férfi iránt éreztem, kb az 1/57-ed része volt annak, amit iránta.
Most 26 évesen is ugyanazt érzem, ha összetalálkozunk, és a szemébe nézek.
Valószínűleg 36, 46, 56 évesen is ugyanígy lesz/lenne.
Egy tanácsom van. NE HAGYD LÓGNI A LEVEGŐBEN. Igenis éljétek meg. Most. Legyen vége hamar, vagy jó pár év múlva, vagy soha... De hagyni a jövőre.. Tilos! Elvesztesz rengeteg évet, időt, élményt. Ha beteljesületlen marad, akkor lehet egy életre olyan kérdéseket állítasz magad elé, amiknek nem lenne szabad nyitottnak maradniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!