Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 30 éves férfinak nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves férfinak nehéz párt találni? Miért van ennyi jóképű 30 feletti szingli férfi?

Figyelt kérdés
2020. jan. 16. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Akik lepontozzák a válaszokat azok nézzenek körül ebben a témában.

A napokban írt egy csaj, hogy ő heti 2x 8 órát dolgozik és az sokkal nehezebb,mint kamionozni 10 órában mert a férje csak ücsörög és fogja a kormányt. És ezek a hülye nők miatt van ennyi szingli 30as pasi.

2020. jan. 17. 08:58
 12/13 MolotovPunk ***** válasza:

Minél idősebb vagy,annál nehezebb párt találni.Főleg 35 vagy 40 éves kor után.Akkor már nem nagyon jársz el haverokkal bulizni,vagy ha mégis,akkor csak nagyon ritkán.Továbbá,ha régóta egyedülálló vagy,akkor nem biztos,hogy felakarod adni a saját igényeid,saját komfortod más miatt.(Ez egyedülálló nőkre és férfiakra is egyaránt igaz.)Én már évekkel ezelőtt kinőttem a holtodiglan szerelemből,pedig régebben volt komoly párkapcsolatom,de előbb utóbb sajnos mindnek szakítás lett a vége.Így én már úgy vagyok vele,ha jön majd valaki,akkor jön,ha nem,akkor sem keseredek el.Elvagyok én egyedül is.Hozzá lehet szokni.Elfoglalom magam.Sosem unatkozom.Továbbá,ha az ember 2 vagy esetleg 3 műszakban dolgozik,emellett össze vissza alszik,akkor nem nagyon van se ideje,se kedve ismét barátnőt,vagy barátot szerezni komoly kapcsolatra.Tudom,hogy miről beszélek,mert tőlem is kérdezik néha barátok,rokonok,hogy miért vagy egyedül évek óta?Jól működő párkapcsolatot fenntartani rengeteg idő és komoly munka.Láthatóan sokaknak nem megy ez,de mégis inkább maradnak langyos víz kapcsolatokban.

32/F

2020. jan. 20. 17:34
 13/13 MolotovPunk ***** válasza:
Tudomásul kell venni ezt,hogy nem mindenkinek való párkapcsolat.Van,aki soha sem találja meg az (igazit.) Hiába keresi.Aki meg nem keres,azt lehet nem is érdekli már ez az egész dolog,mert már belefáradt és esetleg ideje sincsen rá.
2020. jan. 20. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!