Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van vége, vagy még jelentkezik?
Van egy kapcsolatom idezöjelben ami el se kezdödött , de ami nagyon jó érzés , hogy hosszas ”ismerös” ség elözte meg , kollegak voltunk . Most derult ki , hogy tetszem neki . Hetekig smseztunk es azt mondta hogy legyunk barátok és el voltam ragadtatva , hogy hú Uramatyám , barátság a pasival aki vonz micsoda jó dolog . Utana volt egy tali a varosban utana meg közölte hogy nagyonkiván es erre felhoztam pár lassan a testtel ellenérvet és három napja nem hallat magáról
Mégsem barátság ? Fel vagyok készülve sok mindenre de igy eltunjön....
Ramunt
Tegnapelött irtam neki egy sms es elegge sok idö utan irt vissza es röviden hogy jóéjt . Pedig jól egyeztunk
Làtom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
A pasi simán meg akart dugni. Ennyi.
Nem jött össze, ment is tovább.
Mi ezen annyira rejtélyes? 😂
nem is akart a barátod lenni, ez csak szöveg, hogy közelebb kerüljön hozzád
és mikor kiderült, hogy te nem akarsz kalandot (amire ő eredetileg is hajtott), most már nem fektet abba időt, hogy írjon
szomorú, de vannak ilyenek
viszont ez nem a te hibád és nem azért történt, mert rádunt
örülj neki, hogy nem dőltél be neki és nem utána tűnt el, jobb lesz nélküle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!