Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy tényleg szerelmes vagyok?
Eléggé lerágott csontnak tűnhet a téma, de teljesen elbizonytalanodtam.
A legelső kapcsolatom elég sokáig tartott, volt időnk összecsiszolódni, de nem is nagyon kellett. Minden könnyen ment és remekül működött. Csak fiatalok voltunk és első szerelem volt, más irányba sodort minket az élet. Csúnyán váltunk el, mert mindketten büszkék vagyunk, de idővel elszállt a harag, és ilyen távoli ismerősként megmaradtunk. Tisztelve azt, ami köztünk volt.
Azóta volt egy kapcsolatom, ami utólag belegondolva túl gyors volt, siettetni akartam a tovább lépést. Éreztem, hogy nem olyan, mint lennie kellene, de annyira rossz sem volt, így azt gondoltam, hogy csak azért érzem így, mert az első szerelmet nehéz elfelejteni.
Az ezutáni kapcsolatomban minden működik, ami a legelsőben nem. Viszont, ami a legelsőben működött, az itt nem. Nincs meg az a tűz, inkább olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást.
És fogalmam sincs, hogy ennek így van-e értelme.
Ez mért fontos?
Te döntöd el, mit nevezel szerelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!