Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szeret az megcsal?
Édes Istenem!!! Hogy ennyire ne legyen önbecsülésed.
Ha a helyedben lennék nem érdekelne hogy mi okból csinàlt ilyet. Egyáltalán nem érdekelne, mert ez lenne a kapcsolat vége. Erre nincs elfogadható magyarázat.
Mibe fogadjunk, hogy a kérdező annyira naív és esküvőt meg gyereket szeretne, hogy ezt most el fogja hallgatni és nyugodt szívvel hozzámegy... Biztos hogy a kedves vőlegénynek nagyon jó az anyagi helyzete, azért nem lép le a csaj.
Láttam én már sok ilyet... egyáltalán nincs önbecsülésed?? Más nő ilyenkor fogná és az ablakon dobálná ki a kedves vőlegénye ruháit..
25/n
Igen, szerethet. De nem úgy ahogy azt Te gondolod/várod. Ő már kész arra, hogy mással legyen akár együtt, csak valami még hozzádköti, nem feltétlenül a kényelem, hanem lehet egy jó emlék, pillanat, vagy csak szimplán egy elfoglaltság. De amint készen áll rá, hogy elengedjen, elfog, ha ez nem is fizikálisan fog megtörténni (pl. szakítás, költözés), hanem eltávolodásban, ami már kezd megtörténni.
Én mindenesetre még egyszer lecsekkolnám a telefonját, nem csak a Messengert. Hogy, ha csal, biztos lesznek ott képek is, vagy más „nyomok”.
Tudom, nagyon nehéz ezt elfogadni, de ott kell hagyjd, ha nem akarsz teljesen tönkremenni. Átérzem a helyzetedet, tudom, hogy fájdalmas lesz Neked mindennél jobban, és hogy már most is az. Látszik, hogy Te még szereted és szerelmes vagy belé, de ha ezt tovább csinálod, tönke fog miatta menni teljesen az önbizalmad, az önértékelésed, és talán a legfontosabb: a másban vetett bizalom. Ki fog ez hatni a jövőbeli kapcsolataidra is, féltékenykedés, állandó gyanakvás, végén már paranoia. Hidd el, ez nem hiányzik Neked!
A másik fontos dolog, NEM Te vagy a hibás! Bármivel is jönne, mint kifogás, vagy hogy sajnáltassa magát, ez akkor is az Ő döntése volt. Erre nincs mentség, bármennyire is jónak hangzó indokkal jön.
Ő a gerinctelen alak, aki amelett, hogy kiszeretett belőled, még titkolózik és hazudozik is! Sajnos ezt nem tudod Te megváltoztatni, és egy ilyen ember nem is valószínű, hogy meg fog tudni. Ha meg akarna, akkor elmondta volna, és Veled keresett volna megoldást, vagy segítséget kért volna!
Mégegyszer, NEM Te vagy a hibás, és ne vedd fel azt, aki itt, esetleg élőben leostobáz miatta, hisz SENKI sem lát bele a másik fejébe, meg a szándékaiba. Rengetegen állították azt: - Hogy az Én párom? Óó Ő soha nem csalna meg, nem olyan ember!
De mégsem így lett. Az emberek bármilyen „új” dolognál képesek az elvárt formát mutatni, de idővel kibújik a szög a zsákból.
Azt ajánlom, hogy most keress fel egy olyan embert, akiben megbízol, egy legjobb barátot, vagy családtagot, és könnyíts a lelkeden. Támaszra lesz szükséged. Ha más nem, akkor egy pszichiátert (és nem pszichológust), de egy jó barát többet számítana! Szakíts Vele, de készülj fel, hogy nehéz lesz utána, de mégrosszabb lenne az, ha bennemaradnál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!