Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted létezik az igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted létezik az igaz szerelem?

Figyelt kérdés

Szerinted van ilyen? Megtalálhatja az ember az igaz szerelmét?

Honnan tudod, hogy megtaláltad az igazit?

Milyen jelei vannak?

Te már megtaláltad?

2020. jan. 12. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán igen talán nem.

Én csak azoktól az emberektől vagyok rosszul, akiknek kb évente új barátjuk/barátnőjük van és minden alkalommal "ő életem nagy szerelme" , "mindennél jobban szeretem" "x hónapja már együtt...boldogok vagyunk"

aztán szakítás majd újabb pasi és újra életem nagy szerelme ........

na és persze ezt napi szinten instagram meg facebook

2020. jan. 12. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
A szerelem, mint önálló jelenség nem létezik, ez ugyanis az ember elméjében van jelen. Tehát a szerelem függ a szerelmes embertől. Aki önző, irigy, annak a szerelme is az, aki adakozó, bőkezű, annak a szerelme is az. Aki gyáva, az egy kapcsolatban is az lesz, aki bátor, az pedig bátor lesz. A szerelem senkinek az alaptermészetét nem változtatja meg, legfeljebb átmenetileg felerősödnek a jó tulajdonságok. Így nem az a kérdés, létezik-e igaz szerelem, hanem, hogy találkozol-e olyan emberrel, akivel össze illetek és lángoltok egymásért. Mert ha igen, akkor létezik, de ha az első jöttmenttel összejössz, vagy nincs ló szamár is jó alapon a másik nem egy rendes, kedves de kevésbé vonzó képviselőjével, akkor az a szerelem nem lesz ultra maximális.
2020. jan. 12. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Könnyű itt a végletekbe meg illúziókba esni, közben meg el mehet mellettünk az élet akkor is, ha az "igaz lángoló szerelmet" hajkurásszuk..

A valóságban már a "kölcsönös, beteljesült" szerelem is ritka.. A valóság az hogy az egyik mindig jobban szeret, ez az általános.

De válaszolva mindettől függetlenül: van ilyen (azaz kölcsönös ÉS beteljesült szerelem). Én nem találtam meg ebben a formában még életemben, és már nem is fogom, de már nem hullajtok érte könnycseppet, elfogadtam, és egy megbízható társsal, aki szeret, tudunk együtt haladni együtt az életben, bőven kiegyezek.

Létezik ettől még, de nagyon ritka jelenség, szerencsés aki átéli az életben legalább egyszer.

2020. jan. 12. 18:24
 14/16 anonim válasza:
74%

Az 5-ös válaszolóval egyetértek.

Az igaz szerelmed az, akit soha nem akarsz elengedni.

Akkor sem, ha 1001 megpróbáltatáson megy keresztül a kapcsolatotok és már minden veszni látszik.

Aki nélkül elképzelni sem tudod az életed, mert az nélküle nem lehet más csak gyötrelem.

Én már rátaláltam 10 évvel ezelőtt és remélem soha nem veszítem el.

2020. jan. 12. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
20%
Nem.
2020. jan. 12. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
#6. Nagyon szépen megfogalmazta! Olyan, mintha én írtam volna.
2020. jan. 12. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!