Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna a párotok idegen lányokkal beszélgetne?
Bizalomrombolo dolog ez. A hazugsag is az. Raadasul mar nem erzed biztonsagban a kapcsolatotokat. Innentol mar csak orak kerdese es el is koltozol. O annyira nem banna, hiszen nem veletlenul szorakozik idegen nocskekkel, te se tedd. Onnantol teljesen szabadon irogathatna, akinek akar, meg hazudnia sem kene.
Nem benned van a hiba, ezt semmilyen normalis ember nem turi el. O viszont nem normalis, mert normalis ember nem tesz ilyet parkapcsolatban. Keress normalis embert magad melle, nem fogod tudni se megvaltoztatni, se jobb belatasra birni. Neki ez a termeszetes viselkedesi modja, ami pedig sotet jovot vetit elore.
43F
Velem exem csinálta ezt annak idején:
Elismerem, nem volt túl leleményes a kapcsolatunk, nem volt változatos, illetve barátai se nagyon voltak.
Hirtelen a vége fele minden megváltozott. Barátokat akart, de bele láttam a beszélgetésekbe és flörtölt másokkal.
Nem sokkal később szakított is.
Nekem rosszul esne nagyon és ez szemetseg. A páromnak vannak lány barátai jó régről ez nem zavart sosem. Sőt találkoztam is velük illetve sose dugdosta előlem így a telojat így tök rendben van.
De ha hirtelen új csaj barátok kerülnének a képbe a semmiből igencsak ferdén néznék rá. Dühítő lenne és nem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!