Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől tart, vagy csak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől tart, vagy csak nem biztos magában, vagy igazából nem is akarja?

Figyelt kérdés
A párommal 4 év után beszéltünk arról, hogy szeretnénk kisbabát. Sokkolt hirtelen a hír,mivel eddig mindig irtozott a gyerek témától. Most egy jó ideje mint utóbb megtudtam, mondogatja a barátainak,hogy szeretne gyereket. Nekem véletlenül a sógorom árulta el ,és egyből megkérdeztem,hogy ő mit szól ehhez. Azt mondta igen valóban így van ,csak fél egy kicsit. Ez miért van, normális dolog ,vagy igazából nem is akarná? Nem tudom mit csináljak örüljek vagy még sem.
2020. jan. 10. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Elkezdett foglalkozni a gondolattal, barátkozik még vele. Gondolom, te sem úgy vagy, főképp egy ilyen életre szóló komoly döntéssel, hogy egyik nap elgondolkodsz rajta, másnap megvalósítod. Te is hagyod érni magadban a dolgokat, nem? Többek között ettől válik felnőtté valaki.

Örülhetsz, álmodozz a dologról te is, de nehogy már rögtön elvárásaid legyenek a pároddal szemben ezzel kapcsolatban :)

2020. jan. 10. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes, hogy fél. Szerintem a legjobb, ha megnyugtatod, kifejezed az örömödet. Ha mondta több embernek is, akkor kétlem, hogy még mindig írtózna az ötlettől. Szimplán csak fél. Megjegyzem, van is mitől: terhesség, szülés, megváltozó test, de a legdurvább, hogy az élet is megváltozik.

Nyugtasd meg, hogy mindenben számíthat rád, mellette leszel, együtt megoldjátok.

2020. jan. 10. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Én nagyon örülök ennek, és nyilván hagyok neki időt. Úgy néz ki akkor tényleg nem csak a rózsaszín köd miatt vagyok ilyen boldog.ezek szerint mások is észre veszik ,hogy tényleg akarja . ☺️
2020. jan. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!